Κόσμος|17.12.2023 07:24
Ουκρανία: Συνεχίζεται η ρωσική επίθεση με πυραύλους και drones
NewsroomΗ Ρωσία εξαπέλυσε στη διάρκεια της νύχτας επίθεση στην Ουκρανία, χρησιμοποιώντας βαλλιστικό πύραυλο Ισκαντέρ, έναν πύραυλο κρουζ και drones, ανακοίνωσε η πολεμική αεροπορία της Ουκρανίας.
Τα ουκρανικά αντιαεροπορικά συστήματα κατέστρεψαν τον πύραυλο κρουζ και 20 επιθετικά drones, διευκρινίζει η ουκρανική πολεμική αεροπορία σε ανάρτησή της στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.
Ο πύραυλος Ισκαντέρ "δεν έφτασε στον στόχο του", προσθέτει, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πόσα drones εξαπέλυσε συνολικά η Ρωσία ή αν η επίθεση αυτή προκάλεσε ζημιές ή απώλειες.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Έλληνας που έβαλε τον Δία στην ηλεκτρική καρέκλα των Metallica: Ο Βαγγέλης Πέτικας στο ethnos.gr - Επόμενη στάση... Maiden
- Συνελήφθη ο γιος του ιδρυτή της Mango για τον θάνατο του πατέρα του
- Σε ποιους ρίχνει «πόρτα» ο Τσίπρας, η αμείωτη κόντρα Φάμελλου και Πολάκη και το διαζύγιο στην Νέα Αριστερά
- «Ομερτά», τρόμος και επιδοτήσεις-μαμούθ: Πώς δρούσε η «οικογενειακή μαφία» στην Κρήτη