Κόσμος|28.03.2019 17:59

Παίρνει 25.000 ευρώ την εβδομάδα για να κάθεται και να πίνει τσάι

Newsroom

Ο Ρομπ Γκριν ίσως είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος του πλανήτη. Γιατί αν δεν είναι τύχη να πληρώνεσαι με 25.000 ευρώ την εβδομάδα για να πίνεις απλά τσάι, τότε τι είναι; 

Ο Βρετανός τερματοφύλακας ανήκει στην Τσέλσι και ουσιαστικά βρίσκεται πίσω από τον Κέπα και τον Καμπαγιέρο στην ομάδα ως βοηθητικός. Βλέπει ποδοσφαιρικά παιχνίδια από τον πάγκο και πίνει το τσάι του. Έχει αποδεχθεί ότι δεν πρόκειται ποτέ να παίξει. Και φέτος όντως δεν έχει αγωνιστεί ποτέ, ούτε δευτερόλεπτο με την Τσέλσι. Είναι έμπειρος, στρατιώτης της ομάδας και ουσιαστικά δάσκαλος για τους νεότερους συμπαίκτες του. 

«Δεν είναι κάτι που σχεδιάζεις ούτε κάτι που επιζητάς το να είσαι τρίτος τερματοφύλακας, ωστόσο όσο μεγαλώνεις τόσο αλλάζει ο ρόλος σου στο ποδόσφαιρο. Πηγαίνω σε όλες τις προπονήσεις, συμμετέχω σε όλα τα meetings της ομάδας, κάνω το ζέσταμα στα παιχνίδια, βοηθάω όπως και όσο μπορώ, επιστρέφω μπάλες στο γήπεδο για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Τότε, όταν οι υπόλοιποι ετοιμάζονται να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν, εγώ απλά πηγαίνω να πάρω ένα τσάι και κάθομαι πίσω από τον πάγκο για να παρακολουθήσω τα παιχνίδια», δηλώνει σχετικά ο ίδιος. 

τσάιεργασία