Κόσμος|22.12.2023 21:22

Σκάνδαλο στις φυλακές της Βρετανίας: Κακοποιός απειλούσε εργαζόμενες για να έχουν ερωτικές σχέσεις μαζί του!

Newsroom

Ένα ιδιαίτερο ερωτικό τρίγωνο σχηματίστηκε σε φυλακές της Βρετανίας όταν ο κακοποιός Χάρι Πούλεν που είχε σχέση με μια νοσοκόμα έπεισε μια σωφρονιστική υπάλληλο της ίδιας φυλακής να κάνει τηλεφωνικό σεξ μαζί του αφού πρώτα απείλησε την οικογένειά της.

Ιδιαίτερο ερωτικό τρίγωνο

Η γυναίκα έχασε τη δουλειά της λόγω του περιστατικού, ωστόσο απαλλάχθηκε από την κατηγορία ότι είχε ανάρμοστη σχέση με τον εγκληματία μεταξύ Δεκεμβρίου 2020 και Απριλίου 2021.

Αναφορικά με τη νοσοκόμα που είχε ερωτική σχέση με τον εγκληματία, φυλακίστηκε για έξι μήνες και τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το μητρώο νοσηλευτών για ένα χρόνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, και οι δύο γυναίκες που υπέστησαν επαγγελματικές συνέπειες αφού φέρεται να δέχθηκαν απειλές για να τις χειραγωγήσει.

Η νοσοκόμα επικοινωνούσε με τον Πούλεν μέσω Instagram και ενός κοινού γνωστού. Ο 25χρονος είχε καταφέρει μάλιστα να έχει στη φυλακή στα κρυφά ένα iPhone.

Ο Πούλεν, υποστήριζε η υπεράσπιση της νοσοκόμας, ήταν εξαιρετικά χειριστικός άνθρωπος. Η ίδια ήταν «νέα, άπειρη και ευάλωτη στην επιρροή του κρατούμενου που ήθελε να την εκμεταλλευτεί».

Παραιτήθηκε τελικά από τη φυλακή τον Ιούλιο του 2021 και συνελήφθη μία εβδομάδα αργότερα. Στην αστυνομία παραδέχτηκε ότι είχε σχέσεις με τον κατάδικο αλλά και ότι την είχε απειλήσει οπότε φοβόταν να διακόψει μαζί του.

«Με απείλησε πολλές φορές. Έλεγε ότι γνωρίζει τη διεύθυνσή μου, ότι θα μου ανατινάξει το αυτοκίνητο και θα σκοτώσει τις γάτες μου», έλεγε. Στα τηλεφωνήματα μεταξύ τους μιλούσαν για τον σύντροφο της νοσοκόμας και πώς ο Πούλεν ήθελε να έχει η νοσοκόμα σχέση μαζί του. Έλεγε ότι την αγαπά, η νοσοκόμα όμως υποστηρίζει ότι ποτέ δεν είχαν ερωτικές επαφές.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η νοσοκόμα προχώρησε στη σχέση παρά το ότι γνώριζε ότι θα ήταν λάθος. Η ίδια λέει ότι φοβόταν να αναφέρει τη χειριστική συμπεριφορά του Πούλεν γιατί όταν είχε προσπαθήσει να καταγγείλει άλλες καταστάσεις στη φυλακή, οι συνάδελφοί της την είχαν απαξιώσει.

Αν και η σωφρονιστική υπάλληλος τελικά απαλλάχθηκε, οι επιπτώσεις για τη νοσοκόμα ήταν βαρύτερες. Η νοσοκόμα φυλακίστηκε για έξι μήνες ενώ διαγράφηκε από τα επαγγελματικά μητρώα για έναν χρόνο εξαιτίας των σχέσεων που είχε με τον κρατούμενο.

Ο Πούλεν τελικά μεταφέρθηκε σε άλλη φυλακή.

Βρετανίαφυλακέςφυλακήειδήσεις τώρα