Κόσμος|28.12.2023 09:55

Απίστευτο: Επιβίωσε μία εβδομάδα εγκλωβισμένος μέσα στο διαλυμένο αυτοκίνητό του

Newsroom

Απίστευτα τυχερός είναι ένας άνδρας από την Ιντιάνα των ΗΠΑ ο οποίος βρέθηκε μετά από μέρες ζωντανός στο όχημά του το οποίο είχε ανατραπεί και καταστραφεί από το τροχαίο ατύχημα.

Πώς τον βρήκαν τυχαία δύο άνδρες που πήγαν για ψάρεμα 

Δύο άνδρες που είχαν πάει για ψάρεμα βρήκαν τον άνδρα παγιδευμένο μέσα στο κατεστραμμένο όχημα το οποίο βρισκόταν σε ένα ρηχό ρυάκι κάτω από γέφυρα. Και στην αρχή νόμιζαν πως ήταν νεκρός.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε τελικά με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όπου τα τραύματά του κρίθηκαν πολύ σοβαρά, δήλωσε ο αρχιφύλακας Glen Fifield.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οδηγός δεν ήταν σίγουρος πόσο καιρό ήταν παγιδευμένος στο αυτοκίνητο και έφερε πολλαπλά ορατά τραύματα, ενώ είχε σπάσει και το χέρι του.

«Ανέφερε ότι δεν μπορούσε να αισθανθεί τα άκρα του», είπε ένας από τους άνδρες που τον βρήκε.

Περίπου μια εβδομάδα ήταν παγιδευμένος 

Ο αρχιφύλακας περιέγραψε επίσης, σύμφωνα με το NBC πως αρχικά οι δύο άνδρες νόμιζαν πως είχε πεθάνει έτσι όπως τον βρήκαν, μέχρι που ο ένας τον άγγιξε και ο πολυτραυματίας γύρισε το κεφάλι του και άρχισε να μιλάει.

Οι ερευνητές προσπαθούσαν ακόμη να προσδιορίσουν την ταυτότητα του οδηγού, αλλά ότι φαίνεται να είναι ένας άνδρας γύρω στα 20 από την περιοχή του South Bend.

Εκτιμάται πως μπορεί να βρισκόταν στο σημείο για σχεδόν μια εβδομάδα χωρίς να έχει γίνει αντιληπτός, καθώς το σημείο που βρέθηκε δεν είναι ορατό από τον αυτοκινητόδρομο.

ειδήσεις τώρατροχαίο ατύχημαΗΠΑαυτοκινητόδρομοι