Κόσμος|28.12.2023 19:51

Μάνατζερ αποκάλυψε ότι δολοφόνησε διάσημο ράπερ το 2015 και το έκανε να φανεί σαν ατύχημα - «Με πλήγωσε πολύ»

Newsroom

Η πρώην μάνατζερ γνωστού ράπερ της Βενεζουέλα Canserbero, ομολόγησε ότι σκότωσε τον καλλιτέχνη αλλά ενώ υποστήριξε ότι το έκανε με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί σαν αυτοκτονία. Ο Canserbero, ο οποίος είχε ανακηρυχθεί καλύτερος ράπερ με ισπανικά τραγούδια από το περιοδικό Rolling Stone, βρέθηκε νεκρός το 2015.

Γιατί άνοιξε πάλι η υπόθεση 

Η πρώην μάνατζερ του Natalia Amestica παραδέχτηκε στις Αρχές πως τον νάρκωσε και τον μαχαίρωσε. Με τη βοήθεια του αδελφού της, στη συνέχεια πέταξε το πτώμα του από το παράθυρο του 10ου ορόφου.

Ο θάνατος του 26χρονου καλλιτέχνη, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Tyrone Gonzalez, είχε σοκάρει τους θαυμαστές του, ειδικά επειδή υπήρχε η φήμη πως ο σταρ είχε σκοτώσει τον φίλο του Carlos Molnar σε καυγά με μαχαίρι πριν πηδήξει από το παράθυρο.

Η οικογένεια και οι φίλοι του αμφισβητούσαν πάντα την επίσημη εκδοχή των γεγονότων και η υπόθεση άνοιξε ξανά τον περασμένο μήνα μετά από μεγάλη πίεση από μέρους τους.

Την Τρίτη, ο Γενικός Εισαγγελέας της Βενεζουέλας Τάρεκ Γουίλιαμ Σάαμπ έδωσε στη δημοσιότητα καταθέσεις που κατέγραψαν στις 19 Δεκεμβρίου η Ναταλία και ο αδελφός της Γκιγιέρμο, στις οποίες οι δυο τους εξιστορούσαν τι συνέβη τη νύχτα που δολοφονήθηκε ο Canserbero.

Γιατί τον σκότωσε και πώς «κάλυψε» τα ίχνη 

Η δράστιδα ισχυρίζεται ότι είχε εξοργιστεί κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας του ράπερ στη Χιλή, όταν ο φίλος και παραγωγός του ράπερ, Carlos Molnar, της είχε πει ότι δεν θα της επιστρεφόταν τα αεροπορικά εισιτήρια που είχε αγοράσει, ούτε θα λάμβανε μερίδιο από τα κέρδη της περιοδείας, την οποία ισχυρίζεται ότι είχε οργανώσει.

Η Amestica και ο Carlos Molnar, ήταν ζευγάρι και φέρεται να είχαν σχέση για περισσότερα από 10 χρόνια. Είπε επίσης πως έμαθε κατά τη διάρκεια της περιοδείας ότι ο Canserbero δεν την ήθελε πλέον ως μάνατζέρ του.

«Αυτό με πλήγωσε πολύ και μου άφησε πολύ εσωτερικό πόνο», δηλώνει η μάνατζερ.

Θυμάται πώς τη νύχτα της 19ης Ιανουαρίου 2015, ο Canserbero και ο Molnar πήγαν στο διαμέρισμά της στην πόλη Maracay της Βενεζουέλας.

«Τα παιδιά είχαν φύγει για να μείνουν με τη γιαγιά τους και βρήκα την ευκαιρία να τους φτιάξω ένα τσάι», περιέγραψε.

Η Amestica είπε στη συνέχεια ότι έβαλε στο τσάι ένα ισχυρό ηρεμιστικό.

Όταν ο ναρκωμένος σύντροφός της Carlos Molnar μπήκε στην κουζίνα, όπου μαγείρευε το δείπνο, τον μαχαίρωσε στο λαιμό, στην πλάτη και στο χέρι.

«Ο Canserbero σωριάστηκε στον καναπέ και τον μαχαίρωσα δύο φορές στο πλάι. Σε απόγνωση, κάλεσα τότε τον αδελφό μου Guillermo για να με βοηθήσει να λύσω την κατάσταση», συνεχίζει.

Ο αδερφός της τη βοήθησε να το κάνει να φανεί σαν να τσακώθηκαν οι δυο τους πέταξαν από τον 10ο όροφο τον ράπερ για να φανεί σαν αυτοκτονία.

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Βενεζουέλας Τάρεκ Γουίλιαμ Σάαμπ ανακοίνωσε πως έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για αρκετούς από τους αξιωματικούς της αστυνομίας  που βρίσκονταν στον τόπο του εγκλήματος, καθώς και για έναν ιατροδικαστή και δύο ερευνητές της εισαγγελίας που συμμετείχαν στην έρευνα που ακολούθησε, καθώς ως φαίνεται δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και τους πλήρωσε η δράστιδα για να αλλάξουν το πόρισμα

ράπερειδήσεις τώρααυτοκτονίαΒενεζουέλαδολοφονίαμάνατζερ