Κόσμος|29.03.2019 16:31

Αίγυπτος: Χώρισε τη γυναίκα του επειδή... μύριζε

Newsroom

Αποφάσισε να τη χωρίσει πριν από δύο μήνες και τώρα ο σύγυζος ζητεί επίσημα διαζύγιο. Ο λόγος; Η σύζυγός του δεν τα πήγαινε πολύ καλά με την προσωπική της υγιεινή, εν ολίγοις μύριζε! 

Αυτό το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αίγυπτο. Όπως αναφέρει η ιταλική «Il Giornale», ο Μουσταφά επικαλέστηκε τον συγκεκριμένο λόγο ενώπιον του δικαστηρίου, εξηγώντας το γιατί έφτασε να ζητήσει διαζύγιο. 

«Η γυναίκα μου μυρίζει, είναι μαρτύριο. Η μυρωδιά με κούρασε, δεν άντεχα άλλο να είμαι στο ίδιο σπίτι μαζί της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουσταφά για τη σύζυγό του Νουράν. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, είχε δοκιμάσει τα πάντα, της είχε ζητήσει με γλυκό τρόπο να κάνει μπάνιο, πρωτίστως για την προσωπική της υγιεινή. Μάλιστα, την είχε απειλήσει ότι θα φύγει από το σπίτι, ενώ είχε ζητήσει και βοήθεια από την πεθερά του. 

Κάπως έτσι έμαθε ότι αυτό το πρόβλημα η Νουράν το είχε και πριν από τον γάμο. Η γυναίκα δεν πλενόταν ούτε όταν έμενε με τους γονείς της, ενώ εκείνοι πίστευαν πως με τον γάμο της θα λυνόταν το ζήτημα. 

Αν και η 28χρονη κοπέλα του υποσχέθηκε ότι θα αλλάξει, δεν το έκανε και ο Μουσταφά αποφάσισε να τη χωρίσει. 

σύζυγοςδιαζύγιο