Κόσμος|06.01.2024 13:11

Καβγάς σε μετρό οδήγησε σε θάνατο: Δέχθηκε γροθιά, έπεσε στις ράγες και τον παρέσυρε ο συρμός

Newsroom

Τραγική κατάληξη είχε καβγάς που ξέσπασε στο μετρό της Φιλαδέλφεια, καθώς ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενος έπεσε στις ράγες του μετρό και τον πάτησε συρμός με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη στον σταθμό που βρίσκεται κοντά στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται το θύμα να έχει ακινητοποιήσει ένα άνδρα με μικρότερο ανάστημα σε κολώνα του μετρό και τον χτυπά.

Σοκαριστικό βίντεο 

Ο δεύτερος αντεπιτίθεται, ρίχνοντας του γροθιά, το θύμα χάνει την ισορροπία του και πέφτει στις ράγες του μετρό. Μια γυναίκα ουρλιάζει την ώρα που από το βάθος ακούγεται το μετρό να πλησιάζει στην αποβάθρα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, περνά συρμός και πατάει τον μεγαλόσωμο άνδρα, σκοτώνοντας τον.

Για την υπόθεση η αστυνομία συνέλαβε τον 40χρονο Τσαζ Λατόουν Γουέρινγκ.Ο Γουέρινγκ, που πιστεύεται ότι είναι άστεγος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης για άλλη επίθεση.

καβγάςμετρόΗΠΑΦιλαδέλφειαθάνατοςειδήσεις τώρα