Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το βίντεο του Μακρόν μέσα από το γυμναστήριο - «Να αθλείστε 30 λεπτά τη μέρα»
NewsroomΗ Γαλλία ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο πρόεδρος της, Εμανουέλ Μακρόν δημοσίευσε βίντεο μέσα από το γυμναστήριο όπου φαίνεται να έκανε μποξ.
Το μήνυμα του Μακρόν
Με φόντο τον σάκο και έχοντας τα γάντια τους στους ώμους, ο Μακρό αναφέρει στις δηλώσεις του: «Θα διοργανώσουμε στη Γαλλία τους λιγότερο επιβαρυντικούς για το περιβάλλον Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στην ιστορία. "Πράσινους" αγώνες που θα σέβονται τη συμφωνία των Παρισίων».
«Θα φιλοξενήσουμε Αγώνες ισότητας με τόσους αθλητές όσο και αθλήτριες. Θα φιλοξενήσουμε αγώνες παντού στη χώρα από το Παρίσι μέχρι τη Μασσαλία. Θα εμπλακούν περισσότερες από το 70 τοπικές αρχές που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση» προσθέτει ο Μακρόν.
Κλείνοντας, το μήνυμά του, τονίζει στους Γάλλους ότι «κάναμε υποχρεωτική την άθληση για 30 λεπτά κάθε μέρα στα δημοτικά σχολεία και εντάξαμε περισσότερα αθλήματα στα γυμνάσια». «Να αθλείστε για 30 λεπτά κάθε μέρα, και περισσότερα αν μπορείτε, αλλά τουλάχιστον 30 λεπτά γιατί κάνει καλό στην υγεία σας».
- «Τρίτο σχέδιο εξαπάτησης»: Γιατί το Ιράν αμφιβάλλει για τις προθέσεις του Τραμπ - Το πρόσχημα των διαπραγματεύσεων και ο αληθινός στόχος
- Ποιοι είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό: Τα καθαρά χρήματα - Αναλυτικοί πίνακες
- Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που λεωφορείο στο Μπαγκλαντές πέφτει σε ποταμό - Τουλάχιστον 24 νεκροί
- Η μητέρα που είχε εξαφανιστεί και ζούσε μυστική ζωή επανενώθηκε με την κόρη της μετά από 24 χρόνια