Κόσμος|08.01.2024 14:42

Τέξας: Ράπερ απήγαγε και κράταγε στο γκαράζ του γυναίκα - Τη βίαζε για 5 χρόνια

Newsroom

Μια φρικτή υπόθεση απαγωγής ήρθε φως στο Τέξας των ΗΠΑ, όπου γυναίκα κρατούνταν φυλακισμένη σε γκαράζ για πέντε ολόκληρα χρόνια από έναν ράπερ, ο οποίος την απήγαγε όταν αυτή ήταν έγκυος.

Ειδικότερα, ένας 52χρονος άνδρας από το Τέξας, ο Λι Κάρτερ, τέθηκε υπό κράτηση για την απαγωγή μιας γυναίκας πριν από πέντε χρόνια, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, και στη συνέχεια την κράτησή της ως αιχμάλωτη. Οι κατηγορίες που του απαγγέλλονται περιλαμβάνουν την απαγωγή σε βαθμό κακουργήματος.

Ο Κάρτερ συνάντηση το θύμα πριν 4-5 χρόνια όταν ήταν έγκυος και αναζητούσε υποστήριξη ενώ ζητιάνευε κατά μήκος της Almeda Genoa. Ο Viper της έδωσε αρχικά ένα δολάριο, αλλά αργότερα επέστρεψε και της είπε να τον ακολουθήσει στο αυτοκίνητό του αν χρειαζόταν βοήθεια.

Στη συνέχεια, για τα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια, το θύμα είπε ότι ο Κάρτερ την κρατούσε κλειδωμένη στο γκαράζ του και την ανάγκαζε επανειλημμένως να κάνει σεξ μαζί του και να παίρνει ναρκωτικά.

«Ο κατηγορούμενος Carter την ανάγκαζε να παίρνει χάπια μαζί με κρακ κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά, με συνέπεια να αδυνατεί σωματικά να φύγει από την τοποθεσία», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Μάλιστα, δεν της έδινε τροφή, παρά μόνο σνακ όπως πατατάκια.

Κάλεσε την αστυνομία μέσω εφαρμογής

Το θύμα μπόρεσε να χρησιμοποιήσει τον φορητό υπολογιστή του Κάρτερ και επικοινώνησε με την αστυνομία μέσω της εφαρμογής Text Now.

Είπε ότι προηγουμένως είχε προσπαθήσει να διαφύγει σπάζοντας ένα από τα παράθυρα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ο Κάρτερ την πήρε από εκεί και την πήγε πίσω στο γκαράζ, όπου έβαλε σανίδες στα παράθυρα. Είναι άγνωστο τι συνέβη με την εγκυμοσύνη του θύματος ενώ κρατούνταν αιχμάλωτη.

Το Fox News ανέφερε ότι τον Απρίλιο κατατέθηκε ένταλμα εναντίον του Κάρτερ, αλλά η σύλληψή του δεν έγινε μέχρι την περασμένη Παρασκευή. Η αστυνομία κλήθηκε να κάνει έλεγχο στην κατοικία όταν βρήκε μόνο τον σκύλο μέσα.

Ο Κάρτερ συνελήφθη στη συνέχεια σε ένα μοτέλ και κρατείται στη φυλακή της κομητείας Χάρις με εγγύηση 100.000 δολαρίων.

ράπερΗΠΑΤέξαςαπαγωγήειδήσεις τώρα