Αστυνομικοί στο Λονδίνο σκότωσαν εν ψυχρώ σκύλο που τραυμάτισε θανάσιμα άλλον σκύλο
NewsroomΈνοπλοι αστυνομικοί πυροβόλησαν έναν «εκτός ελέγχου» σκύλο σε δρόμο του δυτικού Λονδίνου μέρα μεσημέρι, λίγα λεπτά αφότου το ζώο σκότωσε έναν άλλο σκύλο.
Στο X, πρώην Twitter, κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνει έναν αστυνομικό με πυροβόλο όπλο να σημαδεύει έναν σκουρόχρωμο σκύλο καθώς εκείνος σέρνει ένα άλλο σκυλί. Τότε, ο αστυνομικός πυροβόλησε τον σκύλο.
«Μόλις πυροβόλησαν τον σκύλο»
Οι άνθρωποι ακούγονται να ουρλιάζουν στο βάθος, καθώς δύο αστυνομικοί κυνηγούν το σκύλο στη Λεωφόρο Κουίνς, στο Γκρίνφορντ του Ίλινγκ.
Μια γυναίκα ακούγεται να λέει: «Μόλις πυροβόλησαν τον σκύλο. Ω, Θεέ μου».
Η Μητροπολιτική Αστυνομία επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της ότι ο σκύλος «εξολοθρεύτηκε για να αποτραπεί η πρόκληση περαιτέρω σοβαρής βλάβης», όπως γράφει η Daily Mail.
Η αστυνομία δεν έδωσε λεπτομέρειες για το ζώο και δήλωσε: «Μας κάλεσαν στις 10.39 π.μ. στις 14 Ιανουαρίου για να μας αναφέρουν ότι ένας ανεξέλεγκτος σκύλος είχε σκοτώσει έναν άλλο σκύλο στην Queens Ave, Greenford».
«Οι αστυνομικοί παρευρέθηκαν και πήραν την απόφαση να σκοτώσουν τον σκύλο επί τόπου, προκειμένου να αποτρέψουν την πρόκληση περαιτέρω σοβαρής βλάβης. Ξέρουμε ότι αυτό αναστάτωσε τους παρευρισκόμενους», προσθέτουν οι Αρχές.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων