Κόσμος|15.01.2024 11:22

Απίστευτη υπόθεση στις ΗΠΑ: Σκότωσε τον συγκάτοικό του μετά από διαμάχη για το τηλεκοντρόλ

Newsroom

Αιματηρή κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός για το τηλεκοντρόλ μεταξύ δύο συγκατοίκων στο Μέριλαντ των ΗΠΑ. Ο 38χρονος Ρίτσαρντ Μπένο κάλεσε λίγο μετά τις 12.30 την αστυνομία, λέγοντας ότι σκότωσε τον 26χρονο συγκάτοικο του Ντομόνικ Σκοτ Χέις.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο Μπένο είπες στους αστυνομικούς ότι λίγο μετά τις 02.00 πήγε στον δεύτερο όροφο για να κοιμηθεί στον καναπέ του σαλονιού και ξύπνησε λίγο μετά τις 5:30 π.μ, επειδή ο συγκάτοικος του έκανε θόρυβο στην κουζίνα.

Τον ρώτησε πού είναι το τηλεκοντρόλ αλλά τον αγνόησε

Ο Μπένο είπε ότι λίγο αργότερα ο Χέις άρχισε να του φωνάζει και να τον ρωτά επίμονα πού είναι το τηλεκοντρόλ. Αυτός τον αγνόησε και έβαλε την κουβέρτα στο κεφάλι του.

Τον πυροβόλησε και έπεσε να κοιμηθεί

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο 27χρονος του επιτέθηκε με δύο μαχαίρια κι ότι καθώς ανέβαινε στο δωμάτιο του, τον  πυροβόλησε, προκειμένου να προστατευτεί.

Ερωτηθείς από τους αστυνομικούς γιατί καθυστέρησε να καλέσει την αστυνομία, υποστήριξε ότι δεν είχε καταλάβει ότι πέτυχε τον συγκάτοικο του κι ότι έπεσε ξανά να κοιμηθεί. Σε βάρος του 38χρονου ασκήθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία

δολοφονίαόπλοειδήσεις τώραΗΠΑ