Κόσμος|15.01.2024 11:38

Μυστήριο στην Κωνσταντινούπολη: Νεκρός Νορβηγός τουρίστας και Ελληνίδα στο νοσοκομείο

Μαρία Ζαχαράκη

Ζευγάρι τουριστών βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από το προσωπικό καθαριότητας, στο διαμέρισμα το οποίο νοίκιαζαν στον Γαλατά της Κωνσταντινούπολης. Μάλιστα τα σώματά τους δεν έφεραν ίχνη από ξυλοδαρμό ή από αιχμηρά αντικείμενα.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 13.30 στη συνοικία Hacmimi του Πέρα στο Γαλατά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, ο Νορβηγός υπήκοος και η Ελληνίδα υπήκοος νοίκιασαν διαμέρισμα πριν από δύο ημέρες.

Δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους και τους βρήκαν να κείτονται

Ο υπεύθυνος του διαμερίσματος δεν είχε λάβει κανένα νέο από το ζευγάρι και στη συνέχεια τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη και του είπε ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους. Καθώς κανείς δεν άνοιγε την πόρτα, ο άνδρας μπήκε με αντικλείδι στο διαμέρισμα και είδε το ζευγάρι να κείτεται στο υπνοδωμάτιο.

Στη συνέχεια, ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο. Μετά την ειδοποίηση, οι τραυματιοφορείς που έφτασαν στο σημείο σε σύντομο χρονικό διάστημα διαπίστωσαν ότι ο Νορβηγός ήταν νεκρός. Η γυναίκα ελληνικής υπηκοότητας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο στη γειτονιά Fatih Samatya με ζωτικές ενδείξεις και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Η ζωή της δεν απειλείται.

Έρευνα για την ακριβή αιτία θανάτου

Κλιμάκια της αστυνομίας άρχισαν να ερευνούν το περιστατικό, εξετάζοντας το σπίτι επί ώρες. Η ακριβής αιτία θανάτου του τουρίστα θα διευκρινιστεί μετά τη νεκροψία.

ΝορβηγίατουρίστεςΓαλατάςνεκροίΤουρκίαειδήσεις τώρα