Κόσμος|18.01.2024 09:04

Στο νοσοκομείο Κέιτ Μίντλετον και βασιλιάς Κάρολος - Οι δύο διαφορετικές ανακοινώσεις

Newsroom

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την επιτυχή εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Κένσινγκτον. Η είδηση ήρθε μόλις μια ώρα πριν αποκαλυφθεί ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα μεταβεί επίσης στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για να υποβληθεί σε θεραπεία για διευρυμένο προστάτη, σύμφωνα με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η κατάσταση της υγείας της μελλοντικής βασίλισσας της Βρετανίας 

Η 42χρονη Κέιτ εισήχθη σε κλινική του Λονδίνου την Τρίτη για την προγραμματισμένη επέμβαση, είναι καλά και αναρρώνει, δήλωσαν πηγές του παλατιού στους Times.

Η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της.

Η πριγκίπισσα είναι πιθανό να περάσει δύο με τρεις μήνες ανάρρωσης και δεν αναμένεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, ανέφερε το παλάτι.

Ο διάδοχος του θρόνου, Ουίλιαμ θα βρίσκεται στο πλευρό της Κέιτ και θα αναλάβει την φροντίδα των παιδιών τους, ενώ έχει αναβάλει αρκετές υποχρεώσεις.

Το Παλάτι αρνήθηκε να επιβεβαιώσει για ποιο λόγο νοσηλευόταν η Κέιτ, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι δεν αφορά καρκίνο.

Με διόγκωση προστάτη ο βασιλιάς Κάρολος

Σε άλλη ανακοίνωση, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ' θα μεταβεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για να υποβληθεί σε «διορθωτική διαδικασία» για μια διόγκωση του προστάτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κατάστασή του είναι καλοήθης και υποβάλλεται σε «διορθωτική επέμβαση, όπως και χιλιάδες άνδρες κάθε χρόνο, ο βασιλιάς αναζήτησε θεραπεία για διογκωμένο προστάτη».

ειδήσεις τώραΚέιτ ΜίντλετονεπέμβασηνοσοκομείοΒρετανίαΒασιλιάς Κάρολος