Κόσμος|21.01.2024 09:57
Τραγική κατάληξη σε εταιρικό πάρτι - Ο CEO κατέβαινε στη σκηνή μέσα σε κλουβί, έπεσε και σκοτώθηκε
NewsroomΤραγική κατάληξη είχε εταιρικό πάρτι στην Ινδία, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος έχασε τη ζωή του, πέφτοντας από ύψος 5 μέτρων.
Η Vistex Asia γιόρταζε τον ασημένιο ιωβηλαίο της στο Ramoji Film City στην Ινδία. Ο διευθύνων Σύμβουλος Sanjay Shah και ο πρόεδρος Raju Datla θα έκαναν εντυπωσιακή είσοδο, κατεβαίνοντας στη σκηνή με ένα κίτρινο κλουβί.
Ξαφνικά ένας από τους ιμάντες που κρατούσαν το κλουβί έσπασε με συνέπεια ο Sanjay Shah και ο Raju Datla να προσγειωθούν στο τσιμέντο.
Tα δύο στελέχη μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο, όπου ο Shah κατέληξε λίγο αργότερα, ενώ ο Datla δίνει μάχη για τη ζωή του.
Σε βάρος της εταιρείας που διοργάνωσε την εκδήλωση υποβλήθηκε μήνυση.
Διαβάστε ακόμη
- «Όλοι συμμορία είναι»: Οι διάλογοι που αποκαλύπτουν τη δράση του κυκλώματος στην Πολεοδομία Κατερίνης
- Λογοκρισία στο πορνό; Ο νέος νόμος στη Βρετανία και οι φωνές που μιλούν για περιορισμό στην ελευθερία έκφρασης
- Έλενα Τοπαλίδου στο ethnos.gr: «Έχω ανάγκη να κοιτάξω τον εαυτό μου στα μάτια, να τον παρηγορήσω, να τον ανακαλύψω»
- Ιταλός σεφ απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να βάλει ανανά σε πίτσα! Και μπράβο του