Ερντογάν: «Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε φρεγάτες και να στέλνουμε πυραύλους στο διάστημα»
Μαρία Ζαχαράκη«Ό,τι κι αν κάνετε, οι πύραυλοι θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στο διάστημα, η κατασκευή των αεροπλανοφόρων μας θα συνεχιστεί, οι φρεγάτες μας θα συνεχίσουν να καθελκύονται στις θάλασσες», δήλωσε την Τετάρτη ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βάλλοντας κατά της αντιπολίτευσης η οποία αμφισβητεί τα τεχνολογικά και αμυντικά επιτεύγματα της χώρας.
Υποστήριξη στην διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας
Στο μεταξύ, ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε τη διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας, Χαφιζέ Γκαγέ Ερκάν, μετά τα δημοσιεύματα που την στοχοποιούσαν λόγω της φερόμενης κακής συμπεριφοράς του πατέρα της στην τράπεζα.
Αποκάλεσε τους ισχυρισμούς «παράλογες φήμες» και πρόσθεσε ότι δεν τον ενδιαφέρουν. «Δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου οι όσοι προσπαθούν να ξεσηκώσουν θύελλα σε ένα ποτήρι νερό μέσω φημών».
- Βίαια επεισόδια, ακρωτηριασμοί ανηλίκων και πολιτικό αδιέξοδο - Το εκρηκτικό «κοκτέιλ» της κρίσης στη Γαλλία
- Τραγωδία στη Λέσβο: Έξι μετανάστες νεκροί από σύγκρουση ταχύπλοου με σκάφος του Λιμενικού
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η εκδίκηση του Ντίτερς και οι απειλές για νέες αποκαλύψεις
- Ο Γκρίνμπεργκ μετράει Σαμαρά, η μάχη ΕΛΑΣ-ΠΑΣΟΚ που δίνει υλικό στη ΝΔ και ο Κοτζιάς που μπήκε πάλι στη συζήτηση