Κόσμος|29.01.2024 10:08

Ο χειρότερος εφιάλτης των σκιέρ: Γυναίκα έμεινε 15 ώρες εγκλωβισμένη στο λιφτ - «Φώναζα απεγνωσμένα»

Newsroom

Απίστευτη περιπέτεια βίωσε μια γυναίκα η οποία κουρασμένη καθώς ήταν από το σκι, μπήκε στο λιφτ χιονοδρομικού κέντρου στην Καλιφόρνια και πέρασε μέσα σε αυτό 15 ώρες εγκλωβισμένη. Η Μόνικα Λάσο έκανε ότι μπορούσε για να κρατηθεί ζεστή, τρίβοντας τα χέρια και τα πόδια της για να μην πάθει υποθερμία.

Πώς εγκλωβίστηκε στο λιφτ 

Σε συνέντευξή της στο δίκτυο KCRA 3, η ίδια περιέγραψε πως έκανε σκι με τους φίλους της στο χιονοδρομικό κέντρο Heavenly την Πέμπτη, αλλά κουράστηκε υπερβολικά για να κατέβει τον λόφο. Πλησίασε έναν εργαζόμενο ο οποίος την οδήγησε στο λιφτ και επιβιβάστηκε περίπου στις 4:58 μ.μ.. Μόλις δύο λεπτά αργότερα, αυτό σταμάτησε στον αέρα. Ήταν μόνη, χωρίς τηλέφωνο, φως.

«Φώναζα απεγνωσμένα»

Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να φωνάζει για βοήθεια κάθε φορά που έβλεπε κάποιον υπάλληλο από κάτω, αλλά κανείς δεν την άκουγε.

«Φώναζα απεγνωσμένα μέχρι που έχασα τη φωνή μου», δηλώνει η ίδια. Αφού δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, οι φίλοι της δήλωσαν την εξαφάνισή της στο γραφείο του σερίφη.

Την εντόπισαν την επόμενη ημέρα

Οι Los Angeles Times ανέφεραν ότι γύρω στις 8:30 π.μ. της Παρασκευής, η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για μια γυναίκα με υποθερμία στο Heavenly Mountain Resort.

Το προσωπικό του θέρετρου ανακάλυψε ότι η Λάσο βρισκόταν στο λιφτ όλη τη νύχτα, αφού είχαν ξεκινήσει ξανά την λειτουργία του.

Το χιονοδρομικό κέντρο ανέφερε σε ανακοίνωσή του πως κάνει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα αυτό. Η γυναίκα απεγκλωβίστηκε και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες ενώ αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο.

ειδήσεις τώραχιονοδρομικό κέντροΚαλιφόρνιααπεγκλωβισμός