Κόσμος|08.02.2024 17:00

Βασιλιάς Κάρολος: «Φαινόταν κουρασμένος και συνεχώς δακρυσμένος»

Newsroom

Αιφνιδιασμό προκάλεσε η είδηση ότι ο βασιλιάς Κάρολος πάσχει από καρκίνο, ωστόσο όσοι παρακολουθούν στενά τη βασιλική οικογένεια είχαν θορυβηθεί από την εικόνα του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δείχνει δακρυσμένος και κουρασμένος

«Εδώ και καιρό σκεφτόμουν ότι ο βασιλιάς Κάρολος δείχνει δακρυσμένος και κουρασμένος, αλλά το απέδιδα στο πένθος, στον φόρτο εργασίας και στις αναταραχές στην οικογένεια, καθώς είναι σε άριστη φόρμα», δήλωσε η βασιλική ρεπόρτερ και φωτογράφος Helena Chard στο Fox News Digital.

Το πένθος τον έχει επηρεάσει

«Είμαι σίγουρη ότι το πένθος έχει επηρεάσει τον Κάρολο, όπως θα συνέβαινε στον οποιοδήποτε, αλλά έχει τεράστια υποστήριξη και αγάπη από την οικογένειά του», συμπλήρωσε.

Πιεσμένη η βασίλισσα

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέστρεψε στη δουλειά του. Η πριγκίπισσα Άννα είναι απασχολημένη όπως πάντα, το ίδιο και η βασίλισσα Καμίλα. Λυπάμαι όμως τη βασίλισσα Καμίλα. Είναι πραγματικά πιεσμένη, καθώς φροντίζει να είναι ευτυχισμένος ο σύζυγός της. Ευτυχώς, είναι ένας ευγενικός, χαρούμενος και δυνατός χαρακτήρας και αυτό ακριβώς είναι που απαιτείται σε αυτή την ευαίσθητη στιγμή», κατέληξε.

Ο βασιλιάς Κάρολος την περασμένη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. Το Μπάκιγχαμ τόνισε ότι καρκίνος ήταν σε πρώιμο στάδιο, αλλά δεν διευκρίνισε σε ποιο όργανο βρέθηκα.

πρίγκιπας ΟυίλιαμκαρκίνοςΒασιλιάς ΚάρολοςΜεγάλη Βρετανίαειδήσεις τώρα