Κόσμος|10.02.2024 20:22

Κέιτ Μίντλετον: Στο Σάντριγχαμ για διακοπές μαζί με τον Γουίλιαμ και τα παιδιά

Newsroom

Μετά από μια ανησυχητική εβδομάδα για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ καθώς ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, ευχάριστα νέα είδαν το φως της δημοσιότητας για την Κέιτ Μίντλετον, η οποία επίσης νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η αποθεραπεία της πάει εξαιρετικά καλά και θα συνοδεύσει τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά στο Σάντριγχαμ, όπους θα κάνουν μίνι διακοπές.

Στο Σάντριγχαμ αναρρώνει και ο βασιλιάς.

Πιθανό να δουν τον βασιλιά

«Η Κάθριν αναρρώνει καλά. Ανυπομονούσε να αλλάξει σκηνικό και θα μπορέσει να χαλαρώσει στο Νόρφολκ, ενώ τα παιδιά θα ξεσαλώνουν με τον Γουίλιαμ» ανέφερε βασιλική πηγή.

Η πριγκίπισσα πήρε εξιτήριο πριν από 12 ημέρες από την κλινική του Λονδίνου, όπου είχε περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες. 

Τα παιδιά της, ο πρίγκιπας Γεώργιος, δέκα ετών, η πριγκίπισσα Σαρλότ, οκτώ ετών, και ο πρίγκιπας Λούης, πέντε ετών, φοιτούν στο σχολείο Lambrook, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο μακριά στο Berkshire.

Ενώ ο πρίγκιπας Χάρι δεν προσκλήθηκε στο Σάντριγχαμ και αναγκάστηκε να αρκεστεί σε μια 45λεπτη συνάντηση με τον πατέρα του και τη μητριά του, βασίλισσα Καμίλα, στο Κλάρενς Χάουζ την Τετάρτη, η οικογένεια του Γουίλιαμ θα μπορούσε να δει τον βασιλιά στο Σάντριγχαμ, ανάλογα με τις ιατρικές συμβουλές που του έχουν δοθεί.

Ο βασιλιάς ξεκίνησε τις θεραπείες του την Τρίτη, αν και οι αξιωματούχοι του παλατιού δεν έδωσαν λεπτομέρειες για το είδος του καρκίνου.

Η οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ θα μείνει στο Anmer Hall, το τριών δωματίων σπίτι τους στο Σάντριγχαμ.

ειδήσεις τώραΒασιλιάς Κάρολοςπρίγκιπας ΟυίλιαμΚέιτ Μίντλετον