Κόσμος|12.02.2024 13:53
Τυνησία: Αγνοούνται 17 μετανάστες που κατευθύνονταν προς την Ιταλία
NewsroomΤουλάχιστον 17 Τυνήσιοι μετανάστες που επέβαιναν σε σκάφος το οποίο κατευθυνόταν προς τις ιταλικές ακτές αγνοούνται, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος της τυνησιακής εθνοφρουράς.
Οι αγνοούμενοι, ανάμεσά τους και ένα 5χρονο παιδί, αναχώρησαν με αλιευτικό σκάφος από την Μπιζέρτ στη βόρεια Τυνησία την προηγούμενη εβδομάδα, εξήγησε ο Χούσεμ Εντίν Τζεμπάμπλι μιλώντας στο Reuters.
Η ακτοφυλακή και δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού της Τυνησίας, με τη συνδρομή ελικοπτέρου, έχουν ξεκινήσει επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, πρόσθεσε ο ίδιος.
Διαβάστε ακόμη
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια