Κόσμος|19.02.2024 12:16
Η αντίδραση της Λιβύης στη συνάντηση Ερντογάν - Σίσι
Μαρία ΖαχαράκηΘετικά φέρεται να αποτιμά η Λιβύη τη συνάντηση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, αλ Σίσι στο Κάιρο.
Τι αναφέρει η Λιβύη
Ο υπουργός Οικονομίας και Εμπορίου της Λιβύης Mohamed Ali al-Huweij εξέφρασε την ικανοποίηση της χώρας του για τη συνάντηση που είχαν οι δύο ηγέτες στις 14 Φεβρουαρίου.
Σημειώνοντας ότι η Τουρκία και η Αίγυπτος είναι δύο ιστορικοί οικονομικοί εταίροι της χώρας του, ο al-Huweij ανέφερε ότι η συνάντηση μεταξύ Ερντογάν και Σίσι και η συνάντηση μεταξύ των τουρκικών και των αιγυπτιακών εταιρειών θα ανοίξουν τον δρόμο για την ταχεία ανασυγκρότηση και την οικοδόμηση της Λιβύης.
«Όλοι τους διαθέτουν εμπειρία και προοπτικές, μπορούμε να επωφεληθούμε από όλους», δήλωσε ο Huweij.
Διαβάστε ακόμη
- Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι δύο σχολές του Μαξίμου, το ρίσκο της πρόωρης κάλπης και οι ημερομηνίες-κλειδιά
- Νέα οργισμένη επίθεση Τραμπ προς Ιράν: «Ανοίξτε το γ@@@νο Στενό, θα ζήσετε στην κόλαση - Περιμένετε και θα δείτε»
- Fuel Pass 2026: Η ώρα της αίτησης - Οι δικαιούχοι, τα ποσά και το ψηφιακό κουπόνι
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Κεφαλογιάννης παραιτούνται από τη βουλευτική τους ασυλία - Οι δηλώσεις τους