Κόσμος|22.02.2024 12:06

Απίστευτο: Ζούσε μήνες με ενόχληση στη μύτη και τελικά ήταν... ζωντανά σκουλήκια

Newsroom

Σοκαριστικό και όμως αληθινό! Ένας άνδρας από τη Φλόριντα ζούσε με... 150 ζωντανά σκουλήκια στη μύτη και τα ιγμόρειά του και χρειάστηκαν μήνες ολόκληροι για να καταλάβει τι συνέβαινε και να απαλλαχθεί.

Ο άνδρας αισθανόταν ενόχληση από τον Οκτώβριο αλλά ζήτησε ιατρική βοήθεια όταν το πρόσωπο και τα χείλη του πρήστηκαν στις 9 Φεβρουαρίου.

Δεκάδες σκουλήκια τρέφονταν στο εσωτερικό της μύτης του

«Άρχισα να έχω συνεχείς ρινορραγίες», λέει ο ίδιος στο First Coast News και προσθέτει πως δεν μπορούσε καν να σηκωθεί χωρίς να αρχίσει η αμορραγία.

«Όταν πήγα για εξέταση, ο γιατρός είπε "βλέπω κίνηση"», περιγράφει.

Ο Dr. David Carlson δήλωσε ότι εξέτασε τη μύτη του άνδρα με κάμερα και ανακάλυψε δεκάδες σκουλήκια που τρέφονταν στο εσωτερικό της μύτης και της κοιλότητας των ιγμορείων, γεγονός που προκάλεσε φλεγμονή στον άτυχο άνδρα.

«Υπήρχαν ορισμένες προνύμφες μέσα στη μύτη που τριγυρνούσαν και έψαχναν για μέρη για να τραφούν και άλλες που είχαν εισχωρήσει μέσα στους ιστούς», αναφέρει.

Ο Carlson είπε πως η ομάδα του προσπάθησε να αφαιρέσει τα σκουλήκια με αναρρόφηση, αλλά επειδή μπλόκαρε, χρησιμοποίησαν διαφορετικά εργαλεία για να τα βγάλουν.

Ο ασθενής από τη Φλόριντα είχε αφαιρέσει έναν καρκινικό όγκο από τη μύτη του πριν από 30 χρόνια.

ειδήσεις τώραγιατροίμύτηΦλόριντασκουλήκια