Κόσμος|22.02.2024 16:28

Σύλληψη για την άγρια δολοφονία μοντέλου - Είχε βρεθεί νεκρή στο ψυγείο της

Newsroom

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Maleesa Mooney είχε βρεθεί νεκρή -μέσα σε ψυγείο στο σπίτι της- στο Λος Άντζελες. Την Τετάρτη (21/2) συνελήφθη για το έγκλημα ο Magnus Daniel Humphrey.

Το 31χρονο μοντέλο είχε εντοπιστεί νεκρό στις 12 Σεπτεμβρίου και η σύλληψη τού δράστη έρχεται περίπου πέντε μήνες μετά. Προς το παρόν, οι αστυνομικές Αρχές δεν έχουν διευκρινίσει τι σχέση είχαν θύμα και θύτης, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Η 31χρονη ήταν έγκυος όταν δολοφονήθηκε

Ο Humphrey έχει καταδικαστεί για πολλά κακουργήματα σε Μινεσότα και Ιλινόις, μεταξύ άλλων για όπλα και σεξουαλικές επιθέσεις. Η αδερφή της 31χρονης Maleesa λίγες μέρες μετά τη δολοφονία είχε δηλώσει ότι η αδερφή της ήταν δύο μηνών έγκυος.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασε η αδερφή μου και με πονάει ακόμα και να το σκέφτομαι».

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Η 31χρονη Maleesa εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή όταν κάμερες παρακολούθησης την «έπιασαν» στις 6 Σεπτεμβρίου στο συγκρότημα διαμερισμάτων όπου διέμενε. Η αστυνομία του Λος Άντζελες διενήργησε έλεγχο στο σπίτι της έξι μέρες μετά, καθώς οι γονείς της δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της.

Τελικά, οι Αρχές βρήκαν τη Mooney νεκρή στο ψυγείο και αίμα στο πάτωμα του σπιτιού.

Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν στη συνέχεια πως είχε τραυματιστεί σε πρόσωπο, κεφάλι, πλάτη και χέρι. Όπως αναφερόταν στην έκθεσή τους, «τα τραύματα που παρατηρήθηκαν δεν θεωρούνται από μόνα τους μεγάλη απειλή για τη ζωή». Έτσι, οι ειδικοί εκτίμησαν ότι είχε προηγηθεί πάλη με τον δολοφόνο της.

«Στον θάνατό της μπορεί να έπαιξε ρόλο η χρήση ναρκωτικών ή η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ», αναφερόταν επίσης στην έκθεση των ιατροδικαστών.

Οι υποψίες για serial killer

Η τοξικολογική έκθεση είχε δείξει πως το μοντέλο είχε βενζοϋλεκγονίνη -έναν μεταβολίτη της κοκαΐνης στο σύστημά της μαζί με ένα μείγμα κοκααιθυλενίου και αιθανόλης. Ο θάνατός της είχε έρθει δύο μέρες μετά τη δολοφονία της Nichole «Nikki» Coats.

Τα δύο συμβάντα έχουν πυροδοτήσει φόβους για κατά συρροή δολοφόνο, καθώς και οι δύο γυναίκες δολοφονήθηκαν μέσα στα σπίτια τους στο Λος Άντζελες.

Λος Άντζελεςδολοφονίαειδήσεις τώραμοντέλο