Κόσμος|27.02.2024 12:10

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του γάμου του Τζο Μπάιντεν; «Το καλό σεξ», απαντά ο ίδιος!

Newsroom

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, είχε αποκαλύψει αστειευόμενος με τους συνεργάτες του ότι το κλειδί για έναν μακροχρόνιο και διαρκή γάμο είναι το «καλό σεξ», υποστηρίζει ένα νέο βιβλίο, που ρίχνει φως στο 47χρονο ειδύλλιο του με την Τζιλ Μπάιντεν.

Το βιβλίο «American Woman - The Transformation of the Modern First Lady, from Hillary Clinton to Jill Biden» γράφτηκε από την ανταποκρίτρια των New York Times, Katie Rogers, και κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα.

Η Τζιλ πίσω από τις αποφάσεις του

Η συγγραφέας περιγράφει στο βιβλίο της πώς ο Μπάιντεν όταν ήταν γερουσιαστής το 2004 αποφάσισε να μη διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές από τον πρώην γερουσιαστή Τζον Κέρι, χάρη στην πειθώ της συζύγου του, Τζιλ.

Η νυν πρώτη κυρία εμφανίστηκε σε μια συνάντηση του συζύγου της με συνεργάτες του φορώντας ένα τοπάκι με γραμμένη στο στομάχι της τη λέξη «όχι».

«Προτιμώ να βρίσκομαι σπίτι και να κάνω έρωτα με τη γυναίκα μου»

Το βιβλίο υπογραμμίζει πώς η αγάπη του Μπάιντεν για τη γυναίκα του και την οικογένειά του συνέχισε να επηρεάζει την πολιτική του σταδιοδρομία. Ο 81χρονος σήμερα πρόεδρος, είχε δηλώσει σε μια ομάδα υποστηρικτών του εκείνη τη χρονιά ότι δεν τον ενδιέφερε να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία. «Θα προτιμούσα να είμαι στο σπίτι και να κάνω έρωτα με τη γυναίκα μου ενώ τα παιδιά μου κοιμούνται» φαίνεται να είχε πει.

Μολονότι τα σχόλια αυτά προκάλεσαν ντόρο για τον Μπάιντεν, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μιλήσει τρυφερά για τη σχέση του με την Τζιλ. Πριν τις προεδρικές εκλογές του 2020, ο Μπάιντεν είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, όπου αστειεύτηκε για την ερωτική σχέση του με τη γυναίκα του. Ο Μπάιντεν παρατήρησε ότι ο Κίμελ φορούσε καπελάκι της ομάδας μπέιζμπολ New York Mets και αμέσως φόρεσε ένα δικό του των Philadelphia Phillies. «Δεν θα κερδίσετε έτσι ψηφοφόρους με το μέρος σας, κύριε αντιπρόεδρε», του είπε ο Κίμελ. Κι ο Μπάιντεν αντέτεινε: «Ναι, αλλά είναι ο τρόπος για να ρίξω στο κρεβάτι τη γυναίκα μου. Είναι κορίτσι από τη Φιλαδέλφεια. Αν δεν υποστήριζα τους Phillies, δεν θα είχα τύχη, φίλε», είπε.

Η γνωριμία τους και οι 5 προτάσεις γάμου

Σημειώνεται ότι ο Τζο Μπάιντεν είχε πει σε συνέντευξή του για την πρώτη συνάντηση του ζευγαριού: «Ο αδερφός μου μας κανόνισε ένα ραντεβού στα τυφλά και όταν βγήκα μαζί της την πρώτη φορά, ήξερα ότι αυτή θα γινόταν σύζυγός μου».Σε άλλη του συνέντευξη είχε πει πως «έπρεπε να της ζητήσω να με παντρευτεί πέντε φορές, και την τελευταία φορά, ήμουν στη Νότια Αφρική, προσπαθώντας να δω τον Νέλσον Μαντέλα». Όταν επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες και είδε την Τζιλ ξανά, διηγήθηκε στην εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ, της είπε: «“σε ρωτάω άλλη μια φορά, δεν χρειάζεται να πεις πότε, αλλά εάν. Αν πεις όχι, καταλαβαίνω και δεν θα σε ξαναενοχλήσω”. Την κοίταξα και της είπα “Θα με παντρευτείς;”. “Εντάξει”, μου απάντησε, “ορκίζομαι στο Θεό”».

Τζο ΜπάιντενΗΠΑειδήσεις τώραγάμος