Κόσμος|06.11.2018 16:43
Μασσαλία: Στους τρεις οι νεκροί από τη κατάρρευση των κτιρίων
NewsroomΜια τρίτη σορός εντοπίστηκε σήμερα στα ερείπια των κτιρίων που κατέρρευσαν το βράδυ της Δευτέρας (5/11) στο κέντρο της Μασσαλίας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εισαγγελέας Ξαβιέ Ταραμπέ.
Η σορός σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε ένα άνδρα. Να σημειωθεί ότι άλλες δυο σοροί μιας γυναίκας και ενός άνδρα εντοπίστηκαν νωρίς το πρωί και προς το μεσημέρι, αντίστοιχα.
Οι τρεις νεκροί βρέθηκαν από τις ομάδες διάσωσης στα ερείπια των κτιρίων αυτών στη συνοικία Νοάιγ. Συνολικά, σύμφωνα με τις αρχές, 5 έως 8 άνθρωποι μπορεί να έχουν καταπλακωθεί από μπάζα, με τις Αρχές να δίνουν αγώνα με τον χρόνο για την ανεύρεση επιζώντων.
Διαβάστε ακόμη
- «Θέλω επίδειξη δύναμης»: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι, τα κέρδη από το στοίχημα, τα μπουζούκια, οι δήθεν έρανοι
- «Η Αθήνα στο σκοτάδι από συμμορίες»: Επιστολή Δούκα σε Χρυσοχοΐδη για τις κλοπές χαλκού - 70 καταγγελίες σε έναν χρόνο
- Θεσσαλονίκη: Προσπαθούν να πετάξουν στο δρόμο 77χρονο καρκινοπαθή για δάνειο του γιου του
- Η Νίκη Κεραμέως και τα «παιχνίδια» με τον φακό στο υπουργικό συμβούλιο