Κόσμος|28.02.2024 10:18

«Είναι νεκρός»: Πατέρας ομολογεί στη σύζυγό του ότι δολοφόνησε τον γιο τους μέσα από το θυροτηλέφωνο

Newsroom

Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει την ομολογία ενός πατέρα πως πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του μετά από καυγά. Ο άνδρας διηγήθηκε τα γεγονότα μέσα από την κάμερα του θυροτηλεφώνου, στη σύζυγό του.

Τον σκότωσε μετά από καυγά 

Στο βίντεο φαίνεται ο 52χρονος Ντέιβιντ Κοντρέρας, από την Φλόριντα, ο οποίος λέει στη μητέρα πως ο 22χρονος γιος τους είναι νεκρός. «Δεν αναπνέει. Είναι νεκρός», ακούγεται να λέει.

«Ο καβγάς στον δρόμο για το σπίτι ήταν αφόρητος» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Εντύπωση προκαλεί η αντίδραση της γυναίκας η οποία είναι πολύ ήρεμη και του λέει μάλιστα «Δεν φταις εσύ. Σε παρακαλώ τηλεφώνησε στον αδερφό μου», ενώ δεν είναι ξεκάθαρο γιατί όλη η συζήτηση έγινε στο θυροτηλέφωνο.

Ομολόγησε και συνελήφθη 

Ο Κοντρέρας τηλεφώνησε στην αστυνομία λίγο αργότερα και ομολόγησε το έγκλημα.

Όπως αναφέρει η New York Post, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν τον Έρικ μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πάτωμα και επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Ο νεαρός είχε γυρίσει σπίτι από το Πανεπιστήμιο για να γιορτάσει τα γενέθλιά του με την οικογένεια και είναι άγνωστο τι συνέβη και οδηγήθηκαν τα πράγματα σε τέτοια τραγική κατάληξη.

Ο 52χρονος που συνελήφθη και εμφανίστηκε στο δικαστήριο στις 27 Νοεμβρίου, όπου δήλωσε αθώος στην κατηγορία για φόνο β' βαθμού.

Ο ίδιος κρατείται χωρίς εγγύηση μέχρι την επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο, η οποία θα γίνει στις 11 Μαρτίου.

ειδήσεις τώραΗΠΑκαυγάςδολοφονίαΦλόριντα