Κόσμος|01.03.2024 18:50

Σε σοκ το Μπάκιγχαμ: Νεκρός ο Τόμας Κίνγκστον, είχε τραύμα στο κεφάλι

Newsroom

Σε σοκ βρίσκεται το Μπάκιγχαμ μετά την είδηση του θανάτου του Τόμας Κίνγκστον, συζύγου της Λαίδης Γκαμπριέλα και γαμπρού του πρίγκιπα Μάικλ, πρώτου εξάδελφου της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατός του προήλθε από τραύμα στο κεφάλι, πιθανά από πυροβολισμό.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας

Ο 45χρονος Κίνγκστον βρέθηκε νεκρός την περασμένη Κυριακή. Δίπλα στο πτώμα εντοπίστηκε όπλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky News ο Κίνγκστον την Κυριακή επισκέφθηκε το σπίτι των γονέων του και γευμάτισε μαζί τους, λίγη ώρα αργότερα ωστόσο εξαφανίστηκε, με την μητέρα του να τον αναζητά, ενώ ο πατέρας του παραβιάζοντας την είσοδο σε ένα κλειδωμένο κτήριο βρήκε τον γιο του νεκρό με τραύμα στο κεφάλι.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Ποιος ήταν ο Τόμας Κίνγκστον

Είχε γεννηθεί στην αγγλική επαρχία, γιος ενός επιτυχημένου δικηγόρου. Ο ίδιος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ με πτυχίο στην οικονομική ιστορία.

Στο παρελθόν είχε περάσει από τη Μονάδα Διπλωματικών Αποστολών του Υπουργείου Εξωτερικών με την οποία βρέθηκε στη Βαγδάτη, όπου εργαζόταν για την απελευθέρωση ομήρων. Σε πολλές περιπτώσεις κινδύνευσε η ζωή του, μία φορά μάλιστα γλίτωσε την τελευταία στιγμή από επίθεση αυτοκτονίας με 22 νεκρούς.

Στην καριέρα του μετά το 2006 ο Κίνγκστον είχε επικεντρωθεί στα χρηματοοικονομικά. Η τελευταία του θέση ήταν αυτή του διευθυντή στην Devonport Capital, η οποία ειδικεύεται στην παροχή χρηματοδότησης. 

Ο Κίνγκστον, συνεχίζει η Daily Mail, πάντα ήταν ένα πρόσωπο κοντά στη βασιλική οικογένεια. Ήταν στενός φίλος της Πίπα Μίντλετον, αδελφής της Κέιτ, με την οποία έβγαιναν συχνά για διασκέδαση. Ο Τόμας και η Πίπα λέγεται ότι είχαν το 2011 και ένα σύντομο ειδύλλιο, αν και αυτός αρνήθηκε ότι είχαν κάποια σχέση.

ΜπάκιγχαμΒασίλισσα Ελισάβετειδήσεις τώραθάνατος