Μεντβέντεφ: Η Ουκρανία ανήκει στη Ρωσία
NewsroomΟ Ντμίτρι Μεντβέντεφ, πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και αντιπρόεδρος του συμβουλίου ασφαλείας της χώρας, δήλωσε ότι η Ουκρανία ανήκει στη Ρωσία και ότι οι εντάσεις μεταξύ της Ουάσινγκτον και της Μόσχας είναι χειρότερες απ’ ό,τι ήταν κατά την κρίση των πυραύλων της Κούβας το 1962.
«Οι ΗΠΑ διεξάγουν ήδη πόλεμο στη Ρωσία»
Ο Μεντβέντεφ έκανε τις δηλώσεις αυτές σε δημόσια διάλεξη επισημαίνοντας πως οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις και στρατιωτικοί σύμβουλοι ήδη διεξάγουν πόλεμο στη Ρωσία.
Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι η Μόσχα θα δείξει αυτοσυγκράτηση σχετικά με την φερόμενη ως υποκλοπή συνομιλίας αξιωματικών των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων για ενδεχόμενο πλήγμα κατά της Ρωσίας, αλλά πως δεν θα το ξεχάσει.
Το πρακτορείο RIA ανέφερε ακόμα ότι ο Μεντβέντεφ δήλωσε πως οι ειρηνευτικές συνομιλίες με τη σημερινή ουκρανική ηγεσία είναι αδύνατες και ότι η όποια νέα ουκρανική κυβέρνηση θα πρέπει πρώτα να αναγνωρίσει τη «νέα πραγματικότητα» επί του πεδίου για να πραγματοποιηθούν συνομιλίες.
- Νέο βίντεο λίγο μετά την φονική επίθεση στην Καλαμαριά - Η στιγμή που ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ καταρρέει
- Σε απεργία διαρκείας από αύριο, Τρίτη, τα ταξί - Το επίμαχο άρθρο 52
- «Πόσο καιρό σε περίμενα»: Ο Ουκρανός στρατιώτης που επέστρεψε από τον κόσμο των νεκρών
- Όσκαρ 2026: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ γεύτηκε το ίδιο φαγητό με το περσινό - Αυτοί που έμειναν με τις υποψηφιότητες στο χέρι…