Πατέρας σκότωσε το 6 μηνών μωρό του - Το ταρακούνησε και το χτύπησε στο κεφάλι
NewsroomΣε 15χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ένας πατέρας στη Βρετανία που χτύπησε μέχρι θανάτου τον 6 μηνών γιο του.
Ο 29χρονος David Hollick, σύμφωνα με την εισαγγελία, ταρακούνησε δυνατά και χτύπησε στο κεφάλι τον γιο του Kairo, λίγες ώρες αφού η μητέρα του παιδιού και πρώην σύντροφός του, τον έφερε στο σπίτι του, για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο.
Ισχυρίστηκε ότι ήταν ατύχημα
Ο 29χρονος κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι γλίστρησε, καθώς κρατούσε το μωρό κι ότι έπεσε στο πάκτωμα και χτύπησε. Ωστόσο, οι ιατρικοί πραγματογνώμονες δήλωσαν ότι τα κατάγματα που έφερε στο κεφάλι ο Kairo, καθώς κι ένα σπάσιμο στο αριστερό χέρι, παραπέμπουν σε επίθεση κι όχι σε ατύχημα.
«Με τις πράξεις σας προδώσατε το καθήκον σας σαν γονιός»
«Όχι μόνο τον ταρακούνησε βίαια, αλλά χτύπησε το κεφάλι του τουλάχιστον δύο φορές με σκληρό αντικείμενο», δήλωσε ο δικαστής για τον πατέρα.
«Ήταν εξαιρετικά ευάλωτος και με τις πράξεις σας προδώσατε το καθήκον σας σαν γονιός. Από τα βίντεο που είδαμε είναι προφανές ότι ήταν ένα αξιαγάπητο μωρό», τόνισε.
Το ζευγάρι χώρισε λίγο μετά τη γέννηση του Kairo. Ο David Hollick μετά τον χωρισμό ζούσε με τους γονείς του και τον αδελφό του. Διατηρούσαν σχετικά καλές σχέσεις και σύμφωνα με τη μητέρα δεν είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό που να της προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων