Κόσμος|19.03.2024 11:08

Ουκρανή πορνοστάρ ποζάρει για καλό σκοπό με βετεράνους του πολέμου

Newsroom

Μια Ουκρανή πορνοστάρ, η Γιούλια Σενιούκ διοργάνωσε μια φιλανθρωπική φωτογράφιση για ένα ημερολόγιο με θέμα στρατιώτες της πρώτης γραμμής που έχασαν τα άκρα τους υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους από τη Ρωσία, για να διαθέσει τα έσοδα για την προσθετική αποκατάσταση άλλων τραυματισμένων πολέμου που έχουν ανάγκη.

Η 28χρονη γνωστή στην οθόνη ως Josephine Jackson, ανακοίνωσε την Παρασκευή στο Instagram τη φωτογράφιση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα κομψό και περίτεχνα διακοσμημένο ουκρανικό θέατρο, με κρυστάλλινους πολυελαίους και επίχρυσα ένθετα στις οροφές.

12 στρατιώτες ποζάρουν για ημερολόγιο 

Η Σενιούκ πόζαρε με καθέναν από τους άνδρες σε διάφορα τμήματα του θεάτρου φορώντας μια σειρά από υποβλητικά και ταυτόχρονα κομψά βραδινά φορέματα. Οι 12 στρατιώτες που επιλέχθηκαν για το ημερολόγιο -ένας για κάθε μήνα του έτους- ήταν και οι ίδιοι κομψά ντυμένοι, φορώντας κοστούμια και γραβάτες ή σμόκιν.

 

Σε όλους τους βετεράνους λείπει τουλάχιστον ένα άκρο, και ο φωτογράφος ήθελε να αναδείξει τα προσθετικά τους μέλη ή τα αναπηρικά αμαξίδια.

Το μεγαλοπρεπές σκηνικό και οι εκλεπτυσμένες ενδυματολογικές επιλογές ήταν σκόπιμες, ανέφερε η Σενιούκ, σημειώνοντας πως και είχαν ως στόχο να δείξουν τους στρατιώτες σε ένα πιο αξιοπρεπές φως από ό,τι συχνά απεικονίζονται.

 

Οι στρατιώτες απόλαυσαν το σκηνικό - «Αυτό πρέπει να τους δώσουμε, όχι οίκτο και δάκρυα»

«Αυτή η μεταμόρφωση τους αποκαλύπτει από μια εντελώς διαφορετική πλευρά, δείχνοντας πόσο εκλεπτυσμένοι, κομψοί και όμορφοι κύριοι είναι. Τους δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση», δήλωσε η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών στο ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Obozrevatel. «Αυτά είναι τα συναισθήματα που πρέπει να τους δώσουμε, όχι οίκτο και δάκρυα», τόνισε η ίδια.

Τα βίντεο στο Instagram της Σενιούκ δείχνουν τους στρατιώτες να χαμογελούν πλατιά και να απολαμβάνουν τη στιγμή.

Τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της είναι κατά κύριο λόγο θετικά.

«Αυτή η γυναίκα έχει κάνει περισσότερα από τους βουλευτές και τους πολιτικούς μας. Γιούλια, είσαι ένα καταπληκτικό άτομο», αναφέρει ένας χρήστης χαρακτηριστικά.

πόλεμοςΟυκρανίαστρατιώτεςinstagramειδήσεις τώραπορνοστάρ