Κόσμος|19.03.2024 11:42

Μελβούρνη: Άνδρας έπεσε από αερόστατο και σκοτώθηκε

Newsroom

Τη ζωή του έχασε άνδρας που έπεσε από αερόστατο στη Μελβούρνη, με βίντεο από τις στιγμές λίγο πριν την πτώση να συγκλονίζει.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στην Albert Street στο Preston, όπου εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα περίπου στις 7:30 π.μ. της Δευτέρας. Αστυνομικοί συνομίλησαν με άλλους επιβαίνοντες στο αερόστατο και με μάρτυρες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου.

Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και τώρα οι αστυνομικές Αρχές αναμένεται να συντάξουν την έκθεση για τον ιατροδικαστή, σύμφωνα με την Guardian.

Το αερόστατο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο πάρκο Yarra Bend Park, δήλωσε η αστυνομία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, προσφέρθηκε ψυχολογική υποστήριξη στους υπόλοιπους επιβάτες.

Τι λέει η εταιρεία

Η Εθνική Εμπορική Βιομηχανία Αερόστατου και η Αυστραλιανή Ομοσπονδία Αερόστατου εξέδωσαν ανακοίνωση αφού ζητήθηκε από την εταιρεία BalloonMan να σχολιάσει.

Στην ανακοίνωσή τους, οι όμιλοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του άνδρα: «Τα καλάθια των αερόστατων θερμού αέρα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια, ειδικά για να αποτρέπουν την τυχαία πτώση των επιβατών ή οποιαδήποτε τυχαία έξοδο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Οι επιβάτες και ο πιλότος είναι κατανοητό ότι έχουν υποστεί σοκ από αυτή την τραγωδία και η εταιρεία οργανώνει ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική για όλους τους πληγέντες».

Το βίντεο πριν την πτώση

αερόστατονεκρόςΜελβούρνηειδήσεις τώρα