Κόσμος|23.03.2024 08:09
Κέιτ Μίντλετον: Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι προσεύχεται για την ανάρρωσή της
NewsroomΟ πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε χθες, Παρασκευή, ότι «προσεύχεται» για την ανάρρωση της πριγκίπισσας Κέιτ, μετά την ανακοίνωση νωρίτερα από την σύζυγο του διαδόχου του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ ότι πάσχει από καρκίνο και έχει ξεκινήσει χημειοθεραπεία.
Σε ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X, ο Αμερικανός πρόεδρος δηλώνει ότι μαζί με την σύζυγό του Τζιλ ενώνει τη φωνή του με «εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο προσευχόμενος για την ανάρρωσή σας, πριγκίπισσα Κέιτ».
Διαβάστε ακόμη
- Συγκλονίζει η νέα τραγωδία με 15 νεκρούς σε ελληνικά ύδατα - Τι λένε δήμαρχος και Λιμενικό για τις συνθήκες
- «Μετωπική» Πλεύρη-αντιπολίτευσης για την τραγωδία στη Χίο: Ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο Λιμενικό
- Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN που ρώτησε για Έπσταϊν: «Είσαι η χειρότερη»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»