Κόσμος|25.03.2024 21:45

Κέιτ Μίντλετον: Σοκαρισμένοι οι γονείς της μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Newsroom

Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον έχουν ρίξει ένα «δίχτυ ασφαλείας» γύρω από τα τρία τους εγγόνια και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά την ανακοίνωση του καρκίνου από τον οποίο διαγνώστηκε.

«Βρίσκονται στο πλευρό της»

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, αποκάλυψε την Παρασκευή ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, αφού οι γιατροί ανακάλυψαν τον καρκίνο κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εγχείρησης στην κοιλιά της.

Σύμφωνα με την NYP,  καθώς αντιμετωπίζει τα προβλήματα υγείας της με μυστικότητα, οι γονείς της, Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον, της παρέχουν μια αίσθηση παρηγοριάς και σταθερότητας όσον αφορά τα παιδιά της: τον 10χρονο Τζορτζ, την 8χρονη Σάρλοτ και τον 5χρονο Λούις.

Το ζευγάρι, έχει επίσης και άλλα τρία εγγόνια από τη δεύτερη κόρη τους, την Πίπα. «Βρίσκονται στο πλευρό της» δήλωσε στη Mirror ο σχολιαστής βασιλικών θεμάτων και βιογράφος, Duncan Larcombe. Η Κάρολ και ο Μάικλ έχουν ουσιαστικά ρίξει μια κουβέρτα ασφαλείας γύρω από τα μικρά παιδιά για να τα προστατεύσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «σε στιγμές όπως αυτή για την Κέιτ, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Είναι ζωτικής σημασίας τα παιδιά να τα φροντίζει κάποιος με μεγάλη προσοχή».

Στο πλευρό και του Γουίλιαμ

Ο Larcombe σημείωσε επίσης ότι τόσο ο Μάικλ όσο και η Κάρολ συμπαραστέκονται και στον γαμπρό του, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον οποίο έχουν σαν «γιο τους».

Ο Larcombe δήλωσε μάλιστα ότι οι γονείς της Κέιτ είναι «απελπισμένοι» με το γεγονός πως η 42χρονη κόρη τους πάσχει από καρκίνο.

Αν και τόσο ο Μάικλ όσο και η Κάρολ δεν είναι από αυτούς που αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την ιδιωτική τους ζωή, η μητέρα της πριγκίπισσας στο παρελθόν είχε δηλώσει ξετρελαμένη με το γεγονός ότι είναι γιαγιά.

Από τότε που ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκαναν το Γουίνδσορ μόνιμη βάση τους, τα πεθερικά του μελλοντικού βασιλιά έχουν τη δυνατότητα να περνούν περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια τους καθώς μένουν στο Μπερκσάιρ, που βρίσκεται μόλις 40 λεπτά από το κάστρο. Μάλιστα, έχουν στη διάθεσή τους και άπλετο χρόνο καθώς είναι συνταξιούχοι από τότε που πούλησαν την εταιρεία προμηθειών για πάρτι, Party Pieces, την οποία ίδρυσε η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον το 1987.

πρίγκιπας ΟυίλιαμΚέιτ Μίντλετονκαρκίνοςειδήσεις τώρα