Κόσμος|26.03.2024 23:00
Ο Βασιλιάς Κάρολος θα παραστεί στη Λειτουργία για το Αγγλικανικό Πάσχα
NewsroomO βασιλιάς Κάρολος θα παραστεί τελικά την ερχόμενη Κυριακή στη Θεία Λειτουργία για το Πάσχα των Αγγλικανών στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ. Αυτό ανακοίνωσε το παλάτι επισημαίνοντας πως θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα.
Δεν θα δώσουν το παρών η Κέιτ και ο Ουίλιαμ
Ο 75χρονος μονάρχης διαγνώστηκε με καρκίνο στις αρχές Φεβρουαρίου και από τότε ασκεί εν μέρει τα καθήκοντα του και πάντα μόνο μετά την έγκριση των γιατρών του. Δεν είναι γνωστό ούτε που βρίσκεται ο καρκίνος του ούτε το στάδιο του.
Στην πασχαλινή λειτουργία δεν θα δώσουν το παρών ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, όπως ανακοινώθηκε, καθώς η Κέιτ Μίντλετον νοσεί επίσης από καρκίνο και βρίσκεται στα αρχικά στάδια προληπτικής χημειοθεραπείας.
Διαβάστε ακόμη
- Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο: Σε Red Code Αττική και άλλες 5 περιοχές - Ανησυχία για το Hot-Dry-Windy
- Συνετρίβη μαχητικό F-16 στην Τουρκία κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης - Έκρηξη και πυκνοί καπνοί
- Το συγκλονιστικό «αντίο» του Μέσι στον πατέρα του: «Αμφιβάλλω αν θέλω να συνεχίσω το ποδόσφαιρο χωρίς εσένα»
- Η περίεργη ιστορία του Φρανκ: Είχε τρία πόδια, τέσσερα πέλματα, 16 δάχτυλα και δύο σετ γεννητικών οργάνων