Λήστεψαν παρουσιαστές και καλεσμένους σε live μετάδοση
NewsroomΠανικός επικράτησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Σάο Πάολο στην Βραζιλία, όταν ένοπλοι με κουκούλες εισέβαλαν στο στούντιο όπου πραγματοποιούταν η εκπομπή και έκλεψαν σε live μετάδοση τόσο τους παρουσιαστές όσο και τους καλεσμένους.
Μάλιστα, οι πέντε ληστές ήταν ντυμένοι ως διανομείς, με χιλιάδες ακροατές να παρακολουθούν αποσβολωμένοι τα όσα συνέβαιναν, καθώς η εν λόγω εκπομπή μεταδιδόταν ζωντανά στο Facebook.
Σύμφωνα με την Daily Mail, οι ληστές με στραμμένα τα όπλα ακούγονται να λένε «μείνετε ήρεμοι αν δεν θέλετε να πεθάνετε». Οι ληστές φαίνεται να γνώριζαν ότι η εκπομπή μεταδιδόταν στο ίντερνετ, όμως αυτό το γεγονός δεν τους στάθηκε εμπόδιο στην πράξη τους.
Σε κατάσταση σοκ ο παρουσιαστής ακούγεται να ζητά από τους ληστές να παραμείνουν ήρεμοι ώστε να μην συμβεί κάτι χειρότερο.
Οι ληστές έφυγαν με μια πλούσια λεία καθώς απέσπασαν τόσο όλα τα κινητά τηλέφωνα όσο και ρολόγια, πορτοφόλια και κοσμήματα.
- «Καταπέλτης» η ΡΑΣ: Καθίσματα τρένων χωρίς πιστοποιήσεις πυραντοχής και κράτος χωρίς σχέδιο διαχείρισης θυμάτων
- Το διπλό φάουλ της κυβέρνησης απέναντι στην Κοβέσι, το «κάρφωμα» του Συρίγου για τους Patriot και ο Σιακαντάρης ως ασύμμετρη απειλή
- Πώς ένα νομοσχέδιο ταράζει τα νερά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις: Εμμένει η Άγκυρα στη «Γαλάζια Πατρίδα» - Η απάντηση της Αθήνας
- Συνεχίζουν να ψάχνουν για τα αίτια της έντονης οσμής στην Αττική - Ποια σενάρια αποκλείονται