Κόσμος|07.04.2024 07:31
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο 4 στρατιωτών του καθώς ο πόλεμος εισέρχεται στον έβδομο μήνα του
NewsroomΟ ισραηλινός στρατός δημοσιοποίησε σήμερα τα ονόματα 4 στρατιωτών του που σκοτώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας, με τους οποίους ανέρχονται σε 604 οι απώλειες Ισραηλινών στρατιωτών στις μάχες που διεξάγονται εκεί, καθώς ο πόλεμος του Ισραήλ κατά της Χαμάς εισήλθε σήμερα στον έβδομο μήνα του.
Οι τέσσερις καταδρομείς έχασαν τη ζωή τους χθες, Σάββατο, στη νότια Γάζα, αναφέρει ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του, έπειτα από εβδομάδες σχετικά χαμηλών απωλειών στις τάξεις του.
Χθες η Χαμάς ανακοίνωσε ότι μαχητές της είχαν στήσει ενέδρα κατά ισραηλινών δυνάμεων στην πόλη Χαν Γιουνίς στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.
Διαβάστε ακόμη
- Ξεκίνησαν οι πληρωμές του ΕΛΓΑ μετά την γκάφα ολκής - Τι υποστηρίζει το υπουργείο
- Κλιμακώνουν οι αγρότες: Κλείνουν επ’ αόριστον τον σταθμό στον Προμαχώνα για τα φορτηγά
- Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο καθαίρεσης Καρυστιανού», λέει η Βασάρα
- Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)