Κόσμος|10.04.2024 13:58

Κίνηση έκπληξη από την Κέιτ Μίντελντον - Πώς ευχαρίστησε όσους την στηρίζουν

Newsroom

Υποστηρικτές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έλαβαν ευχαριστήριες κάρτες από το παλάτι του Κένσινγκτον για τα υποστηρικτικά μηνύματα που είχαν στείλει στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλεντον, όταν αποκάλυψε πως υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Οι βασιλικοί υποστηρικτές μοιράστηκαν την αγάπη και την υποστήριξή τους στην πριγκίπισσα γεμίζοντας το παλάτι με κάρτες γεμάτες ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

«Θα κρατήσω την κάρτα σαν θησαυρό»

Σε μια απροσδόκητη εξέλιξη, οι θαυμαστές που απευθύνθηκαν στην Κέιτ έλαβαν απάντηση από το παλάτι του Κένσινγκτον.

Μια χρήστης του Χ έγραψε πριν από  λίγες μέρες: «Τον Ιανουάριο, όταν πληροφορηθήκαμε ότι η όμορφη πριγκίπισσα της Ουαλίας μας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, της έστειλα μια κάρτα με τις ειλικρινείς ευχές μας (η οικογένειά μου και εγώ) για ίαση και φυσικά άφθονη αγάπη.

Σήμερα έλαβα αυτή την όμορφη αναγνώριση και μπορώ να πω ειλικρινά ότι θα την κρατήσω ως θησαυρό σε όλη μου τη ζωή».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από τον φάκελο που έλαβε η οικογένεια από το παλάτι που έχει το εξής μήνυμα: «Σας ευχαριστoύμε για τις ευχές σας προς την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η ευγενική σας χειρονομία χαίρει μεγάλης εκτίμησης».

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, φαίνεται πως αυτή ήταν μία κίνηση που έκανε η ίδια η Κέιτ, με τους υποστηρικτές της να την επαινούν για αυτό.

παλάτιΚέιτ Μίντλετονκαρκίνοςειδήσεις τώραΒρετανία