Κόσμος|13.04.2024 16:31

Κέιτ Μίντλετόν: Το πρώτο μήνυμα μετά τη διάγνωση με καρκίνο αφορά την επίθεση στο Σίδνεϊ

Newsroom

Τη συμπαράσταση της σε όσους επλήγησαν από την τυφλή επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Σίνδεϊ στης Αυστραλίας εξέφρασαν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με ανάρτηση τους στην πλατφόρμα Χ. Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα της Κέιτ μετά την ανακοίνωση της ίδιας πως διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και λυπημένοι από τα τρομερά γεγονότα στο Σίδνεϊ νωρίτερα σήμερα. Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσους επλήγησαν, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων όσων χάθηκαν και των ηρωικών ανταποκριτών έκτακτης ανάγκης που διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να σώσουν άλλους», έγραψαν χαρακτηριστικά.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και λυπημένοι»

Από την επίθεση με μαχαίρι έχασαν τις ζωές του 6 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του 40χρονου δράστη, ενώ άλλα 8 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής τα κίνητρα δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές, δεν συνδέεται με τρομοκρατία. 

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας από όταν  ανακοινώθηκε ότι Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο έχουν γίνει λιγότερο δραστήριοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου διατηρούν κοινούς λογαριασμούς.   

επίθεση με μαχαίριπρίγκιπας ΟυίλιαμΣίδνεϊΚέιτ Μίντλετονειδήσεις τώραΑυστραλία