Κέιτ Μίντλετόν: Το πρώτο μήνυμα μετά τη διάγνωση με καρκίνο αφορά την επίθεση στο Σίδνεϊ
NewsroomΤη συμπαράσταση της σε όσους επλήγησαν από την τυφλή επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Σίνδεϊ στης Αυστραλίας εξέφρασαν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με ανάρτηση τους στην πλατφόρμα Χ. Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα της Κέιτ μετά την ανακοίνωση της ίδιας πως διαγνώστηκε με καρκίνο.
«Είμαστε συγκλονισμένοι και λυπημένοι από τα τρομερά γεγονότα στο Σίδνεϊ νωρίτερα σήμερα. Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσους επλήγησαν, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων όσων χάθηκαν και των ηρωικών ανταποκριτών έκτακτης ανάγκης που διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να σώσουν άλλους», έγραψαν χαρακτηριστικά.
«Είμαστε συγκλονισμένοι και λυπημένοι»
Από την επίθεση με μαχαίρι έχασαν τις ζωές του 6 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του 40χρονου δράστη, ενώ άλλα 8 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής τα κίνητρα δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές, δεν συνδέεται με τρομοκρατία.
Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας από όταν ανακοινώθηκε ότι Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο έχουν γίνει λιγότερο δραστήριοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου διατηρούν κοινούς λογαριασμούς.
- «244 παιδιά στην τάξη, 2.100 στα χαρτιά»: Η μυστική παρακολούθηση που ξεσκέπασε το μεγάλο κόλπο στο ΚΔΑΠ Κομοτηνής
- Νέες υποσχέσεις Άδωνι στους νοσηλευτές μετά το διπλό «άκυρο»: «Αναγνωρίζω τα αιτήματά τους, μην ανησυχούν»
- «Με απήγαγε η μητέρα μου για 6 χρόνια»: Η καταναγκαστική εργασία, η αίρεση και η συγχώρεση
- Το «παζάρι» των καυσίμων και το ακριβό καλοκαίρι: Σε αχαρτογράφητα νερά τα ταξίδια στην Ευρώπη