Κόσμος|14.04.2024 22:47
Ζελένσκι: «Η Ουκρανία έχει ανάγκη βοήθειας από τους συμμάχους της ακριβώς όπως το Ισραήλ»
NewsroomΟ ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι η Ουκρανία έχει ανάγκη βοήθειας από τους συμμάχους της για να αντιμετωπίσει τις αεροπορικές επιθέσεις ακριβώς όπως το Ισραήλ στηρίχθηκε στους συμμάχους του για να εξουδετερώσει τις εχθρικές απειλές.
«Ολόκληρος ο κόσμος είδε ότι το Ισραήλ δεν ήταν μόνο στην άμυνά του - οι από αέρος απειλές εξουδετερώθηκαν και από τους συμμάχους του», δήλωσε ο πρόεδρος Ζελένσκι στο βραδινό του μήνυμα.
«Και όταν η Ουκρανία δηλώνει ότι οι σύμμαχοι δεν μπορούν να κάνουν πως δεν βλέπουν τους ρωσικούς πυραύλους και drones σημαίνει ότι υπάρχει ανάγκη ανάληψης δράσης, σθεναρής δράσης», είπε.
Διαβάστε ακόμη
- «Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
- Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
- Μέγας ΠΑΟΚ, νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό, άλωσε το Καραϊσκάκη και πήρε σούπερ πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»