Χάος στη Γεωργία: Βουλευτής γρονθοκόπησε συνάδελφό του στο βήμα της Βουλής
NewsroomΣκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στη Βουλή της Γεωργίας όταν βουλευτής της αντιπολίτευσης γρονθοκόπησε βουλευτή του κυβερνώντας κόμματος ενώ βρισκόταν στο βήμα.
Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια συζήτησης για ένα αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο περί ξένων πρακτόρων, που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στη χώρα.
Τι προβλέπει το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο
Ο αρχηγός του κυβερνώντος κόμματος Mamuka Mdinaradze είχε μόλις ανέβει στο βήμα, όταν ο βουλευτής Aleko Elisashvili έτρεξε κατά πάνω του και του έριξε γροθιά.
Στη συνέχεια η Βουλή βυθίστηκε στο χάος με άλλους βουλευτές να επιχειρούν να τους χωρίσουν και άλλους να πιάνονται στα χέρια μεταξύ τους.
Σύμφωνα με το επίμαχο νομοσχέδιο οι οργανώσεις που δέχονται χρηματοδότηση από το εξωτερικό θα πρέπει να εγγράφονται ως ξένοι πράκτορες ειδάλλως οι συντελεστές τους κινδυνεύουν με φυλάκιση.
- Ανεκπλήρωτες προσδοκίες: Ο Τραμπ δεν παίρνει αυτό που ήθελε από τον πόλεμο με το Ιράν - Οι μεγάλες υποχωρήσεις
- Η αποκαλυπτική ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία του 21χρονου στην Κρήτη - Από πίσω η φονική βολή
- Φρίκη στη Βρετανία: Έφτιαξε ψεύτικο Tinder της πρώην του και έστελνε άνδρες σπίτι της να τη βιάσουν
- Μία στα 55 εκατομμύρια: Προσπαθούσε να κάνει παιδιά επί 12 χρόνια και τελικά γέννησε πεντάδυμα