Σε επιφυλακή Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ - Επαγρύπνηση για ισραηλινούς και ιρανικούς στόχους
NewsroomΜετρά επαγρύπνησης με αυξημένες περιπολίες παίρνει η Ελληνική Αστυνομία με βάση τα νέα δεδομένα στη Μέση Ανατολή, αυξάνοντας το επίπεδο ασφαλείας.
Περιπολίες σε στόχους
Σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN και τη Μίνα Καραμήτρου, έχει δοθεί εντολή να αυξηθούν οι περιπολίες γύρω από ισραηλινούς και ιρανικούς στόχους στην Ελλάδα, ενώ σε επαγρύπνηση είναι και τα κέντρα κράτησης.
Αντιτρομοκρατική και Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχουν επικεντρώσει σε συγκεκριμένα άτομα και κυρίως στις επικοινωνίες τους με άλλα άτομα στην Ευρώπη αλλά και στο Ιράν. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει συγκεκριμένα άτομα που βρίσκονται στη χώρα μας και μπορεί να έχουν σχέση με άλλες εθνικότητες που στο παρελθόν μπορεί να έχουν απασχολήσει τις δυο υπηρεσίες. Ενώ εκτός από τις επικοινωνίες μέσω επαφών και μηνυμάτων, στην έρευνα μπαίνουν και τα social media.
Σε συνεχή επικοινωνία βρίσκονται οι ελληνικές υπηρεσίες με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές υπηρεσίες.
- Επέκταση του πολέμου: Ο Τραμπ δεν αποκλείει να στείλει χερσαίες δυνάμεις στο Ιράν - Σε καθεστώς εκκένωσης το Ακρωτήρι Κύπρου
- Νέες απειλές Τραμπ κατά του Ιράν: Το μεγάλο κύμα δεν έχει έρθει ακόμα - Τους καταστρέφουμε
- Πανικός στα πρατήρια καυσίμων της Αττικής μετά τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή - Εξαντλείται η απλή αμόλυβδη
- Ντουμπάι: Πώς τα ιρανικά drones τέλειωσαν το πάρτι για μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων και influencers - «Ήταν εντελώς απροετοίμαστοι»