Κόσμος|18.04.2024 18:10

O.J. Simpson: Πώς περνούσε τις τελευταίες μέρες του - Κατέπεσε απότομα

Newsroom

Ο OJ Simpson περνούσε τις τελευταίες μέρες του πίνοντας μπύρα στον καναπέ του στο Λας Βέγκας, προτού κάνει μια απότομη στροφή προς το χειρότερο, με αποτέλεσμα να μπορεί να ζητάει μόνο νερό και να παρακολουθεί γκολφ στην τηλεόραση.

Ο Simpson πέθανε την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία 76 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο του προστάτη. Η σορός του αποτεφρώθηκε την Τρίτη σε ιδιωτική τελετή.

«Ήταν ξύπνιος, σε εγρήγορση και ανέμελος», ανέφερε την Τρίτη ο δικηγόρος Malcom LaVergne, στην DailyMail.

«Είναι στον καναπέ... πίνει μια μπύρα και βλέπει τηλεόραση. Και έτσι αυτή ήταν η τελευταία φορά που είχαμε ουσιαστικές συνομιλίες», περιέγραψε ο ίδιος μιλώντας για την τελευταία φορά που τον είδε να έχει επικοινωνία με το περιβάλλον του, προσθέτοντας για τη συνέχεια: «Συνήθως εκείνος μας ενημέρωνε για το τι συμβαίνει... τώρα, τον ενημερώναμε εμείς».

Ήταν υγιής και ακμαίος και κατέπεσε απότομα

Περίπου μια εβδομάδα αργότερα, στις 5 Απριλίου, ένας γιατρός είπε ότι ο Simpson ήταν «σε μεταβατική κατάσταση», όπως περιέγραψε ο LaVergne.

Την τελευταία φορά που τον επισκέφθηκε ο LaVergne, την περασμένη εβδομάδα, είχε δυνάμεις μόνο για να ζητήσει νερό καθώς και την ικανότητα να επιλέξει τι θα δει στην τηλεόραση. Ήταν ανάμεσα σε ένα τουρνουά γκολφ και έναν αγώνα τένις.

«Φυσικά και επέλεξε το γκολφ», δήλωσε ο LaVergne σε συνέντευξή του στο Associated Press. «Ήταν απόλυτα φανατικός του γκολφ».

Μια πηγή προσκείμενη στην οικογένεια δήλωσε στην DailyMail αυτή την εβδομάδα ότι η κατάπτωση του Σίμπσον ήταν ραγδαία: αν και ήταν υγιής και ακμαίος πριν από ένα χρόνο, έπεσε απότομα τις τελευταίες εβδομάδες.

Η ίδια πηγή είπε: «Τον είδα τελευταία φορά πριν από δύο εβδομάδες και ήταν γκρι. Φαινόταν πολύ άσχημα. Δεν μπορούσε να περπατήσει χωρίς βοήθεια και φαινόταν ότι ήταν πολύ άρρωστος».

Ο Τζέι ΣίμπσονΛας Βέγκαςδολοφονίαειδήσεις τώρα