Γάζα: Τουλάχιστον 83 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν στα σύνορα με το Ισραήλ
NewsroomΠερισσότεροι από 83 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν σήμερα στα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας με το Ισραήλ, σε συγκρούσεις κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων διαδηλώσεων που οργανώνονται εδώ και πάνω από έναν χρόνο.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας, τουλάχιστον 83 άνθρωποι εισήχθησαν για νοσηλεία ενώ χιλιάδες άλλοι είχαν συγκεντρωθεί κοντά στον φράχτη ασφαλείας. Τρεις από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν έχει διευκρινιστεί πόσοι άνθρωποι τραυματίστηκαν από σφαίρες.
Σύμφωνα με έναν ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου, οι αριθμοί αυτοί είναι μικρότεροι από τον απολογισμό του περασμένου Σαββάτου, όπου σκοτώθηκαν πέντε Παλαιστίνιοι.
Μια εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού είπε ότι περίπου 10.500 Παλαιστίνιοι συμμετείχαν στη σημερινή κινητοποίηση και κάποιοι από αυτούς εκτόξευαν πέτρες εναντίον των Ισραηλινών στρατιωτών.
- Τα μέτρα ενίσχυσης για τους αγρότες που προανήγγειλε ο Τσιάρας - «Ελάτε σε διάλογο»
- Κυψέλη: Πώς έγινε το μαχαίρωμα στο γυμνάσιο - «Ήταν η πρώτη μέρα της στο σχολείο»
- «Μου είπε δεν μου αρέσει η μούρη σου»: Σοκάρει η περιγραφή του γιατρού που ξυλοκοπήθηκε από ασθενή - μποξέρ στο νοσοκομείο Αιγίου
- Η ιστορία του νάνου που έγινε γίγαντας: Στα 18 του είχε ύψος 1,22μ. και πέθανε στα 2,34μ.