Ισπανία: Ληστής κάνει κεφαλοκλείδωμα σε ταμία σούπερ μάρκετ - Σοκαριστικό βίντεο
NewsroomΤη σοκαριστική επίθεση ενός ληστή εναντίον μίας ανυποψίαστης υπαλλήλου σούπερ μάρκετ στην Ισπανία έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.
Στις εικόνες, που κατέγραψε στα τέλη του περασμένου μήνα η κάμερα κλειστού κυκλώματος του σούπερ μάρκετ της Ciudad Jardin στη Μάλαγα της νότιας Ισπανίας, διακρίνεται ο 40χρονος ληστής να μπαίνει στο κατάστημα, να αρπάζει την ανυποψίαστη Παραγουανή ταμία και να της κάνει κεφαλοκλείδωμα προκειμένου να κλέψει χρήματα από το ταμείο.
Η αβοήθητη γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά ο ληστής την έσυρε στο μπάνιο και την απείλησε με μαχαίρι να του δώσει κι άλλα χρήματα. Η ταμίας προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν υπήρχαν άλλα λεφτά, όταν την απείλησε με μαχαίρι. «Εκεί ήταν που πίστεψα ότι θα με σκότωνε», είπε η ίδια μετά το συμβάν.
- Το στοιχείο που ψάχνει η Αντιτρομοκρατική στις κάμερες για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και το πρόσωπο «κλειδί»
- Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη: Παραίτηση ζητά το ΠΑΣΟΚ
- Χάκαραν τον ΕΦΕΤ: Το μήνυμα με νεκροκεφαλή που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα
- Τι θα συμβεί στο Ηλιακό μας Σύστημα όταν «πεθάνει» ο Ήλιος; Νέα έρευνα ίσως έχει την απάντηση