Κόσμος|08.05.2024 09:26

Κατέθεσε «βόμβες» η Στόρμι Ντάνιελς: Ο Τραμπ είπε ότι του θυμίζω την κόρη του

Newsroom

Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς, κατέθεσε την Τρίτη στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ενώπιον του Ντόναλντ Τραμπ, για την φερόμενη ερωτική τους σχέση και την δωροδοκία της, αποκαλύπτοντας τα όσα φέρεται να έγιναν μεταξύ τους.

Η Στόρμι έλαβε 130.000 δολάρια στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 για να μην αποκαλύψει σεξουαλική σχέση που υποστηρίζει ότι είχε με τον Τραμπ το 2006.

Τι δήλωσε στο δικαστήριο η Στόρμι 

Ξεκίνησε την κατάθεσή της μιλώντας για τα πρώτα της χρόνια που εργαζόταν ως στρίπερ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις επικοινωνίες της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ειδικότερα, είπε ότι ο σωματοφύλακας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ τη ρώτησε αν ήθελε να δειπνήσει με τον Τραμπ σε τουρνουά γκολφ και της ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνου της. Εκείνη αρχικά αρνήθηκε, ωστόσο ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεών της, της είπε τελικά να πάει για δείπνο, λόγω της διασημότητας του Τραμπ.

Περιέγραψε την ερωτική τους επαφή και τα πολλαπλά τηλεφωνήματα μαζί του. Επίσης, ισχυρίστηκε πως της έκανε ερωτήσεις όπως για το εάν είχε σύντροφο, για τα οικονομικά της βιομηχανίας του πορνό, για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

«Του είπα πως μας εξετάζουν κάθε 30 ημέρες», είπε η Ντάνιελς στο δικαστήριο, κοιτάζοντας κατά διαστήματα ευθέως τον Τραμπ, ο οποίος δεν ανταπέδωσε το βλέμμα της. Έπειτα, είπε πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήρθε σε επαφή μαζί της χωρίς προφυλάξεις

«Μου είπε ότι του θυμίζω την κόρη του - Είπε πως δεν κοιμάται με την Μελάνια» 

Ακόμη, είπε πως τα χέρια της έτρεμαν καθώς ντυνόταν γρήγορα, μετά την «σύντομη» ερωτική τους επαφή. «Πήγε να με φιλήσει για να με αποχαιρετήσει. Εγώ ήθελα να φύγω όσο πιο γρήγορα γινόταν».

«Είπε ότι του θυμίζω την κόρη του επειδή είναι έξυπνη και ξανθιά», είπε σε άλλο σημείο της κατάθεσής της, σύμφωνα με το NDTV.

Όταν ο Τραμπ της έδειξε ένα περιοδικό με τον ίδιο στο εξώφυλλο, εκείνη αστειεύτηκε: «Κάποιος θα έπρεπε να σε χαστουκίσει με αυτό», είπε ακόμη στο δικαστήριο.



«Μου έριξε ένα βλέμμα σαν να με προκαλούσε να το κάνω... οπότε τον χτύπησα με αυτό στον πισινό», περιέγραψε.

Παράλληλα, όπως ισχυρίστηκε της είπε πως με την Μελάνια «δεν κοιμόμαστε καν στο ίδιο δωμάτιο», όταν του σχολίασε πως η σύζυγός του είναι πολύ όμορφη. 

«Τα χρήματα δεν με ενδιέφεραν»

Όπως κατέθεσε η πρώην πορνοστάρ, εκμυστηρεύτηκε σε λίγους ανθρώπους τη συνάντησή της με τον Τραμπ. Η Ντάνιελς επεσήμανε ότι τα επόμενα χρόνια συνάντησε τον Τραμπ κάποιες φορές σε κοινωνικές συγκεντρώσεις, προτού χάσουν επαφή.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, όταν ο δισεκατομμυριούχος ξεκίνησε την εκστρατεία του για τις προεδρικές εκλογές του 2016, ο ατζέντης της τη συμβούλευσε να εκμεταλλευθεί το γεγονός για να κερδίσει χρήματα. Αμερικανική ταμπλόιντ, ο ιδιοκτήτης της οποίας ήταν φίλος του Ρεπουμπλικάνου, είχε ήδη πληρώσει δύο φορές για να αγοράσει κατ’ αποκλειστικότητα τα δικαιώματα παρόμοιων ιστοριών, τις οποίες ποτέ δεν δημοσίευσε.

«Τα χρήματα δεν με ενδιέφεραν. Ήθελα να γίνει γνωστή η υπόθεση», διαβεβαίωσε, ενώ πρόσθεσε ότι το 2011 άγνωστος την απείλησε σε χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας για να μη μιλήσει για τη σχέση της με τον Τραμπ.

Τελικά διαπραγματεύτηκε με τον πρώην δικηγόρο του Τραμπ, τον Μάικλ Κοέν, να λάβει 130.000 δολάρια τα οποία δόθηκαν στη Ντάνιελς μέσω μιας εταιρείας- βιτρίνα. Ο Κοέν αποζημιώθηκε το 2017 από τον Οργανισμό Τραμπ, με τα έξοδα να χαρακτηρίζονται «δικαστικά».

Η Ντάνιελς εξήγησε μάλιστα ότι βιάστηκε να πάρει τα χρήματα πριν τις εκλογές, καθώς ανησυχούσε πως, αν κέρδιζε ο Τραμπ, δεν θα την πλήρωνε.

Ο Ρεπουμπλικάνος κατηγορείται για 34 υποθέσεις παραποίησης λογιστικών εγγράφων και κινδυνεύει να γίνει ο πρώτος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ που καταδικάζεται για ποινική υπόθεση και θεωρητικά να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης.

Ακόμη κι αν καταδικαστεί, ο Τραμπ θα μπορεί να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές.

Η δίκη συνεχίζεται αύριο Πέμπτη, με τη Ντάνιελς να συνεχίζει την κατάθεσή της.

Ντόναλντ ΤραμπδίκηΝέα ΥόρκηΣτόρμι Ντάνιελςδικαστήριοειδήσεις τώρα