Κόσμος|09.05.2024 11:53
Λονδίνο: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο του Gatwick μετά από συναγερμό για φωτιά
NewsroomΠανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο του Gatwick μετά από την ενεργοποίηση του συναγερμού πυρκαγιάς.
Χιλιάδες επιβάτες απομακρύνθηκαν από τον νότιο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου και περιμένουν έξω από τον τερματικό σταθμό ενώ ανησυχία υπάρχει για τις πτήσεις τους.
«Η ειδική πυροσβεστική υπηρεσία του αεροδρομίου μας παρέστη γρήγορα και επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε πυρκαγιά», ανέφερε σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Χ. «Οι επιβάτες επιτρέπεται να επιστρέψουν στην αίθουσα αναχωρήσεων».
Διαβάστε ακόμη
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της