Κόσμος|09.05.2024 13:09
Λονδίνο: Έληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο
NewsroomΈληξε ο συναγερμός που προκάλεσε αναστάτωση στο αεροδρόμιο του Gatwick νωρίτερα, το οποίο πλέον λειτουργεί κανονικά.
Το αεροδρόμιο εκκενώθηκε αμέσως μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού φωτιά, αλλά όπως έκανε γνωστό μέσα από ανακοίνωσή του το αεροδρόμιο, φωτιά δεν εντοπίστηκε πουθενά, οπότε όλα τα τμήματα άνοιξαν κανονικά.
«Η ειδική πυροσβεστική υπηρεσία του αεροδρομίου μας παρέστη γρήγορα και επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε πυρκαγιά», ανέφερε σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Χ. «Οι επιβάτες επιτρέπεται να επιστρέψουν στην αίθουσα αναχωρήσεων».
Πάντως, για κάποια ώρα επικράτησε πανικός ενώ χιλιάδες επιβάτες βγήκαν έξω και περίμεναν υπομονετικά.
Διαβάστε ακόμη
- Η κλήση στο 100 και ο δεύτερος πυροβολισμός στον Χολαργό - Τα κρίσιμα λεπτά πριν βρεθεί τραυματισμένη η 53χρονη
- Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους: Σοκάρει η κατάθεση του δράστη - «Τη χτύπησα με σφυρί και την έκρυψα στο πατάρι»
- Αρρωστημένη υπόθεση στη Γαλλία: Την έβαζε να πίνει ούρα και να τη βιάζουν άντρες - «Σταμάτησα να μετράω στους 487»
- Σπάνια στιγμή: Μετεωρίτης «σβήνει» πέφτοντας σε ηφαίστειο που εκρήγνυται