Περίεργο συμβάν στη Γερμανία: Κάποιος έσκαψε τρύπα βάθους 1,2 μέτρων στον τάφο του Σόιμπλε
NewsroomΣε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές στη Γερμανία, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Όφενμπουργκ, άγνωστος έσκαψε μια τρύπα βάθους 1,2 μέτρων στον τάφο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, χωρίς ωστόσο να φτάσει μέχρι το φέρετρο του πρόσφατα εκλιπόντος Γερμανού πολιτικού.
Τι προκύπτει από την έρευνα
Το συμβάν έγινε γνωστό μετά από κλήση που έλαβαν οι Αρχές από υπάλληλους του τοπικού Δήμου, οι οποίοι ανακάλυψαν την εκσκαφή χώματος στο νεκροταφείο Waldbach το πρωί της Δευτέρας.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όπως προέκυψε με βάση τα αποτελέσματα των εργασιών των ιατροδικαστών στον χώρο, ένα άγνωστο πρόσωπο πρέπει να έσκαψε μια τρύπα σε σχήμα χωνιού βάθους περίπου 1,2 μέτρων. Ωστόσο, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, το άτομο δεν έφτασε μέχρι το φέρετρο του νεκρού».
Η αστυνομία και η εισαγγελία του Όφενμπουργκ ερευνούν το περιστατικό.
Yπενθυμίζεται ότι ο Σόιμπλε πέθανε στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου σε ηλικία 81 ετών. Αναφέρθηκε ότι έπασχε από καρκίνο, για τον οποίο γνώριζαν μόνο οι πιο κοντινοί του άνθρωποι.
- Οπλοστάσιο και φασιστικό υλικό στα σπίτια των νεοναζί που επιτέθηκαν στον 32χρονο - «Αν πεθάνω, αυτός με έφαγε»
- Ο Τραμπ προτείνει η Ουκρανία «να αποκτήσει νέο ηγέτη» - «Ο Ζελένσκι δεν μπορεί να κάνει συμφωνία»
- Στο «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ τα οικονομικά του Νίκου Καρβέλα: Ελεγκτές στο σπίτι του για εκκρεμότητες 850.000 ευρώ
- Γνωστός ο γυναικολόγος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία: Λέει πως ήταν «για προσωπική χρήση»