Κόσμος|18.05.2024 11:53

«Είναι ακόμη πολύ όμορφη, δείχνει σαν να είναι ζωντανή»: Συγκινούν οι γονείς της Σάνι Λουκ - Στο Ισραήλ η σορός της

Newsroom

Την ανακούφισή τους εξέφρασαν σε συνέντευξή τους στη New York Post οι γονείς της Σάνι Λουκ κι αυτό γιατί όπως λένε, η σορός της κόρης τους επέστρεψε στο Ισραήλ.

«Μοιάζει σαν να είναι ζωντανή»

Οι γονείς της Σάνι Λουκ είδαν για πρώτη φορά μετά από επτά μήνες το άψυχο κορμί της αδικοχαμένης κόρης τους.«Το σώμα που έχουμε τώρα είναι πλήρες και όμορφο και μοιάζει πραγματικά σαν να είναι ζωντανή», είπε ο πατέρα της, Νισίμ Λουκ, χαρακτηρίζοντας «θαύμα» την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός της.

«Νομίζω ότι βρισκόταν σε ένα από τα τούνελ που ήταν πολύ, πολύ κρύο… γι’ αυτό το σώμα είναι ακέραιο και όμορφο και το δέρμα έχει ακόμα το ίδιο χρώμα, βλέπετε ακόμα τα τατουάζ, είναι εκπληκτικό», πρόσθεσε στην αμερικανική εφημερίδα.

Οι γονείς δηλώνουν ανακουφισμένοι γιατί πλέον θα μπορούν να την θάψουν.

«Ο στρατός ήρθε και μας είπε ότι βρέθηκε η σορός της και μεταφέρθηκε στο Ισραήλ. Είμαστε ευτυχείς που επέστρεψε και μπορούμε να την θάψουμε όπως αρμόζει», δήλωσε η μητέρα της Σάνι, Ρικάρντα Λουκ στην Post.

«Το σώμα επέστρεψε, μπορούμε να την θάψουμε. Είναι μια μικρή ανακούφιση που ξέρουμε πού είναι το σώμα της κι ότι θα ταφεί εδώ στο Ισραήλ», πρόσθεσε σημειώνοντας ότι μαζί με τον άνδρα της ετοιμάζονταν να κατασκευάσουν ένα μνημείο προς προς τιμήν της όταν έμαθαν ότι επέστρεφε η σορός της.

ειδήσεις τώραΙσραήλΧαμάς