Κόσμος|21.05.2024 16:53
Αίγυπτος: Mini bus έπεσε στο Νείλο από φέρι μποτ
NewsroomΤουλάχιστον 10 άτομα σκοτώθηκαν όταν ένα mini bus που μετέφερε εργάτες έπεσε στον Νείλο, βόρεια του Καΐρου, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του αιγυπτιακού υπουργείου Υγείας, Χοσάμ Αμπντελγκάφαρ.
Άφησε λιτό το χειρόφρενο και το όχημα έπεσε στον ποταμό
«Ο αριθμός των νεκρών είναι δέκα και ενδέχεται να αυξηθεί», είπε. Σύμφωνα με την εφημερίδα Al-Ahram, το λεωφορείο έπεσε από ένα φέρι που διέσχιζε τον ποταμό αφού ο οδηγός του λεωφορείου είχε αφήσει χειρόφρενο του οχήματος απενεργοποιημένο.
Ο οδηγός συνελήφθη αφού προσπάθησε να διαφύγει, σύμφωνα με την Al-Ahram.
Διαβάστε ακόμη
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο