Κόσμος|23.05.2024 19:10
Νέα πρόκληση Σιλιανόβσκα: Κάνει λόγο για πολίτες της «Μακεδονίας» μετά από συνάντηση με τον Πάπα
NewsroomΣε προκλητική γραμμή επιμένει να κινείται η νέα πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, Γκορνάντα Σιλιανόφσκα.
Τι ανέφερε η Σιλιανόφσκα
Τι συνέβη αυτή τη φορά; Σε ανάρτησή της μετά τη συνάντηση με τον Πάπα στο Βατικανό, τον «ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των Μακεδόνων πολιτών» για τη σταθερή υποστήριξή του στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων.
Η ανάρτησή της
«Ήταν τιμή μου να γνωρίσω τον Ποντίφικα σήμερα. Ευχαρίστησα την Αγιότητά του για την αποφασιστικότητά του να επιδιώκει την ειρήνη στον κόσμο και να υπερασπίζεται τους φτωχούς του κόσμου. Εκ μέρους όλων των πολιτών της Μακεδονίας τον ευχαρίστησα για την υποστήριξη της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης των Δυτικών Βαλκανίων», ανέφερε η πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο